Само ден след официалното представяне на най-новия и дългоочакван флагман Samsung Galaxy S22, PanzerGlass, водещият световен бранд за протектори, пуска ексклузивно разработени и тествани върху трита модела от серията Galaxy S22, стъклени протектори и кейсове - цялостна защита за най-новото бижу в колекцията на Samsung!

Датският бранд PanzerGlass набира популярност у нас през последните години, а продуктите им са със световно признато качество. Известни са най-вече със здравината на своите протектори за екрани, разработвани за най-популярните марки смартфони, но и със супер качествените си материали, с които гарантират издръжливост, продължителна защита и щадящо за природата производство. За разлика от повечето марки на пазара, PanzerGlass стъклата се поставят лесно върху дисплея и, макар че са почти незабележими, са силно устойчиви на удари и драскотини - брандът доказва и контролира това със серия от тестове - пускане от високи кранове, удари с чук (drop/hammer tests), след които оригиналното стъкло на телефона остава непокътнато. Такъв е и новият протектор в серията на PanzerGlass - Ultraforce 1. Специалното, което отличава Ultraforce 1, е разпознаването на пръстовия отпечатък през протектора за дисплея - решение, с което екипът на PanzerGlass гарантира на Samsung потребителите, че смартфонът ще работи с пълния си потенциал дори и с протектор, без наличието му да влияе на силата на докосване.

"Цел номер едно при закупуването на протектор за екран е защитата. Знаем също, че сред най-търсените качества на протектора са устойчивост при удар и защита от надраскване. Но при новите смартфони от серията Samsung Galaxy S22 разширихме границите на защита, като въведохме екранни протектори, одобрени от Samsung, с бързо и точно разпознаване на пръстовия отпечатък. Освен това в портфолиото си включваме и калъфи, изработени от биоразградими материали", казва Майкъл Бронд, вицепрезидент "Маркетинг".

Снимка: PanzerGlass

Протекторът Ultraforce 1 се състои от впечатляващите пет слоя - олеофобно покритие, което отблъсква мазнините и мръсотията от екрана и не му позволява да се замърси, закалено стъкло, оптически прозрачно и силиконово лепило, което позволява на протектора да е гъвкав и термоустойчив. Ultraforce 1 разполага и с т.нар. anti-shatter покритие, което предпазва от порязване в случай на счупване на предпазното стъкло.

Към новите продукти за Samsung Galaxy S22 от PanzerGlass пускат на пазара и два кейса с елегантен, изчистен дизайн, съвместими с безжично зареждане. Твърдият SmokeyBlack осигурява двойна защита, благодарение на така наречения "military" стандарт - разработен е така, че да защитава телефона и в най-тежките условия. SmokeyBlack е антибактериален с рамка от TPU материал (термопластичен полиуретан) и поликарбонат, който подсилва краищата и абсорбира шокът при падане.

Снимка: PanzerGlass

Вторият кейс в портфолиото на PanzerGlass е биоразградим, произведен от 100% рециклируема пластмаса. Удобен и ултратънък дизайн, който предпазва телефона от драскотини, прах и вдлъбнатини.

"PanzerGlass работи за защита, както на екраните, така и на планетата. Като глобален бизнес вярваме, че носим отговорност и сме длъжни да търсим устойчиви решения във всичко, което правим. Това е дълго пътуване, в което, мисля, правим някои значителни стъпки - виждаме, че потребителите също искат да пътуват с нас." - допълва Майкъл Бронд.

Протекторите и кейсовете на бранда поръчайте в партньорската мрежа на PanzerGlass: Технополис, Техномаркет, A1Ozone.bg, Phoneplay

*съдържание на PanzerGlass