Днес, когато дигиталните приложения на любимите ни смарт устройства могат да спомогнат за правилния ритъм на нашия съвременен живот, удобството от това да разполагаме с перфектната мобилна апликация за пазаруване е наистина препоръчителна. Тук в този материал ще разгледаме няколко супер причини защо е хубаво да разполагаме с някое-друго достъпно мобилно приложение за всякакъв вид шопинг под ръка.

Информация на момента

Чудим се къде търсен от нас продукт е на супер цена? Къде е най-близкият и удобен за нас магазин за неговото закупуване? Кога е най-ненатовареното време за пазаруване с най-малко хора? Отговорите на всички тези въпроси могат да достигнат до нас само срещу няколко клика в подходящото мобилно приложение, като именно това са може би най-големите и значими предимства на това съвременно дигитално удобство. С неговата употреба можем да заделим както от скъпоценното ни време за повече прекарани мигове със семейството и приятелите, така и от супер важното ни нервно състояние.

Най-точните отстъпки

Има ли нещо по хубаво на този свят от точните и изцяло подходящи за нас отстъпки? Да открием любимите ни продукти на супер цени и да имаме възможността да спечелим още допълнителни награди към тях при всяко пазаруване е едно истински незаменимо удобство, което приляга само и единствено на достъпните мобилни приложения за пазаруване - каквото е Lidl Plus, между другото. Безплатно за използване, лесно за употреба и верен помощник при всяко пазаруване във веригата магазини, мобилното приложение за всяка важна отстъпка ни дава възможност да открием най-подходящите за нас продукти и то на супер достъпни цени. Освен това с всяко пазаруване в периода 02.05. - 15.05. автоматично получаваме и шанс за допълнителни награди с играта "Пролетна рулетка". С нея можем да спечелим страхотни допълнителни награди, като единственото, което не трябва да забравяме, е да сканираме своята Lidl Plus карта на касата и да играем в приложението.

Но изненадите с Lidl Plus не приключват до тук - в секцията "Партньори" на приложението, можем да открием и страхотни отстъпки за различни ежедневни покупки, като козметика, горива, обучения по чужди езици, забавления и много други. Просто потърсете Lidl Plus в подходящия дигитален магазин за вашето смарт устройство, свалете мобилното приложение и открийте света на страхотните отстъпки!

Удобната практичност

Повечето мобилни приложения за пазаруване са създадени с една единствена цел - да улеснят до максимална степен нашето ежедневие. Онлайн разглеждане на продуктови брошури, информация за най-подходящото време за пазаруване през деня и съхранение на дигитални касови бележки са само една малка част от практичните предимства, с които едно мобилно приложение за пазаруване може да разполага. Всъщност Lidl Plus дава всичко това на своите ползватели, което само по себе си е идеалният завършек на този насочен към удобството от пазаруването материал. С подходящото мобилно приложение можем не само да се сдобиваме с любимите ни продукти и услуги на супер цени, но и да печелим страхотни допълнителни награди към тях.

 

* съдържание на Lidl