2 000 допълнителни мегабайта всеки уикенд през декември в приложението MyVIVACOM

VIVACOM е солидарна към промените в ежедневието и начина на живот на своите клиенти. Във връзка с наложените допълнителни мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19, от днес компанията ще осигури на потребителите си редица безплатни услуги, с които да ги подпомогне.

Всички клиенти на мобилни услуги могат да си активират еднократно безплатно допълнителни 10 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост, с които да улеснят процеса на дистанционна работа и обучение. Мегабайтите вече са достъпни през приложението MyVIVACOM за клиенти на абонаментни и предплатени мобилни услуги на телекома.

Всеки уикенд през декември, VIVACOM ще подарява на клиентите на мобилни услуги и допълнителен пакет от 2 000 МВ на максимална скорост. Допълнителните мегабайти са валидни за използване всяка събота и неделя, като е необходимо да се заявят в мобилното приложение MyVIVACOM. Първият уикенд пакет може да бъде заявен още този петък - 04.12.2020 г.

В настоящата ситуация на повече прекарано време вкъщи и необходимост от ограничаване на социалните контакти, VIVACOM увеличава скоростта на оптичния си интернет до 500 Mbps за всичките си клиенти на VIVACOM FiberNet. По този начин дори потребителите на планове с по-ниска скорост ще получат възможността да се възползват от по-бърза връзка при работа, онлайн обучение и семейно забавление.

Увеличаването на скоростта става автоматично, без необходимост от заявяване от страна на потребителите. Максимално достижимата скорост е за download при оптична интернет свързаност на физическо ниво между абоната и мрежата, като е възможно да варира. Важно условие за достигане на максималната възможна скорост е клиентското оборудване, крайните устройства и вида на физическа свързаност.

Повече информация за всички допълнителни услуги, които VIVACOM предоставя, за да улесни максимално всекидневието на хората в настоящата трудна ситуация, можете да откриете на сайта https://www.vivacom.bg/bg/home

* материалът е предоставен от Vivacom