Yettel даде старт на най-новата си услуга за корпоративни клиенти, с която предлага последно поколение облачно базирана защита за бизнеса. Цялостните Антивирусни решения са продукт на партньорството на телекома с мултинационалната софтуерна компания за киберсигурност и признат световен лидер в областта на информационната безопасност TrendMicro. Услугата се предлага в три пакета, създадени да отговорят най-точно на бизнес нуждите на различните клиенти. С пускането на Антивирусните решения за бизнеса Yettel предлага промоционални условия и заявилите сега ползват 6 месеца безплатно при сключване на договор за 2 години.

Антивирусните решения са разработени с идеята за бюджетна и технологична достъпност, така че да осигурят качествена дигитална защита дори за най-малките бизнеси, които често нямат ресурс за своя IT поддръжка.

"С дигиталната трансформация и новите реалности, които COVID наложи, за бизнесите е критично да цифровизират операциите си, ако искат да отговарят на нуждите на клиентите си и да се развиват. Новите технологии и онлайн средата идват и с все повече и сложни заплахи за данните, системите и устройствата на бизнеса. А често фирмите нямат човешкия, времевия и финансовия ресурс да се погрижат качествено за дигиталната си сигурност сами. Затова нашите Антивирусни продукти са разработени така, че да дадат готово решение и на по-малките фирми, но и на по-големите, които не правят компромис със защитата си и искат да я поверят на наистина доказан експерт в киберсигурността, какъвто е нашият партньор TrendMicro", разказва за идеята зад Антивирусните решения Николай Николов, директор "Бизнес продажби и маркетинг" в Yettel.

Продуктът на Yettel дава възможност за спиране на различни видове заплахи, за предпазване на устройствата от зловредни атаки, както и за откриване на опити за пробиви в системите на фирмата потребител. Мрежата за интелигентна защита на Trend Micro (Smart Protection Network™) използва глобални сензори за проучване на рискове, чрез които успява в реално време да идентифицира заплахи и да осигури защита от тях преди да достигнат до устройствата на потребителя.

Сигурността се постига с широк спектър от техники за защита на лаптопи, таблети, компютърни устройства и смартфони, независимо дали работят под Windows, Mac, iOS или Android. Kлиентите получават защита на данните и уязвимите точки, контрол на използваните приложения, уеб филтриране и защита на имейл порталите и съобщенията. Услугата предвижда и борба срещу зловредния софтуер, включително срещу ставащите все по-популярни рансъмуер атаки.

Продуктът е лесен за инсталиране и ползване. Той е облачно базиран, което прави внедряването му бързо и просто, без да са необходими големи системни ресурси и специални знания. Управлението и мониторингът също са максимално опростени с облачно-базираната централизирана платформа, която е достъпна от всеки уеб браузър. Решенията идват с автоматична актуализация и с непрекъсната техническа поддръжка от специалистите на Yettel и TrendMicro. В зависимост от нуждите на клиентите и нивото на защита цените на пакетите започват от 4,99 лв. на месец без ДДС.

Още за услугата Антивирусни решения за бизнеса, както и информация за останалите продукти и услуги на Yettel за корпоративни клиенти можете да видите тук.

Повече информация за TrendMicro можете да намерите тук.


Материалът е предоставен от Yettel.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО