Специално за всички бъдещи ученици, VIVACOM предлага красивият детски часовник MyKi 4 LITE в комплект със слушалки Emoji Flip"n"Switch и ученическа програма в оранжева подаръчна кутия. Детският часовник е удобен, лек, функционален и най-важното водоустойчив. А родителите могат да зарадват малчуганите със стилния часовник в розов или син цвят на цена от 2.98 лв. на месец в комбинация с план Smart S+.

MyKi 4 LITE позволява размяна на двупосочни разговори и съобщения между детето и родителите, както и получаването на снимки чрез приложението MyKi Watch. За по-голямото спокойствие на родителите, детският часовник използва комбинация от GPS, Wi-Fi и LBS технологии, които проследяват местоположението на детето, за да знае родителят къде се намира то във всеки един момент. Функциите на часовника се управляват лесно през приложението MyKi Watch от смартфона на родителя.

MyKi 4 LITE е водоустойчив и е направен да издържа потапяне до 30 мин в сладка вода на дълбочина до 1 м.

В комплект със смарт часовника малчуганите получават и детските слушалки Emoji Flip"n"Switch. Слушалките имат ергономичен дизайн и прилягат удобно върху ушите, а силата на звука е ограничена до 85 dB, за да се предпази детския слух. Emoji Flip"n"Switch идват с 6 допълнителни Emoji карти с различни изображения за смяна спрямо желанието и настроението на детето.