От днес колекцията от премиум смарт часовници от серията Huawei Watch 3 в България се обогатява с още един модел - Huawei Watch 3 Elite, с корпус и каишка от висококачествена 316L неръжаема стомана.

Моделът е модерна интерпретация на класическия часовник, символ на прецизността в измерванията и изработката, първокласни материали и елегантен дизайн. Той добавя към тях интелигентни интерактивни функции, с които извежда потребителския лайфстайл на ново ниво, не само във визуално отношение.

Huawei Watch 3 Elite идва с 46мм корпус, 1.43-инчов брилянтен AMOLED дисплей, защитен от 3D извито стъкло, устойчиво на надрасквания и други последици от активния живот на потребителя. Акцент и в дизайна, и във функционалността е въртящата се 3D корона, чувствителна и на натиск, с което дава богати възможности за интуитивно управление на смарт устройството в класически стил. Премиум материалите се допълват от керамичната основа и усъвършенствани сензори, спомагащи за още по-висока точност на измерванията и предотвратяващи дискомфорт при дълго носене. А тъй като часовникът отчита пулс, кислородна сатурация, ново на стрес и качество на съня, много потребители ще го носят дори и през нощта.

снимка: Huawei

Металната каишка по традиция е символ на елегантност и висок статус в живота, но днес стилът може да бъде все по-личен, изразяващ уникалната индивидуалност на всеки, който го избира. Това, с което никой стил не бива да прави компромиси, е качеството на материалите и изработката, и тук Watch 3 Elite е абсолютно безкомпромисен, включително и по отношение на втората черна каишка от флуороеластомер, която ще намерите в кутията му.

Флуороеластомерът е ергономичен материал, устойчив на мокрене и потене, и изключително подходящ за бягане, плуване и други интензивни и водни спортове. Той е с отлична структура, анти-алергенен и щадящ кожата във всяко отношение, мек, удобен и много здрав. Черното винаги е на мода и с тази каишка може да сте еднакво подготвени както за вечерно парти, така и за часове в басейна или фитнес залата.

За да стои оптимално на всяка ръка, сегментите на стоманената каишка могат да се демонтират за скъсяване, или да се използват допълнителните, предоставени в кутията, за удължаване.

снимка: Huawei

С новия Watch 3 Elite серията Huawei Watch 3 вече има 4 представители на българския пазар, всеки от които с отлични характеристики и своя отличаваща се визия. Освен Watch 3 Elite със стоманени 46мм корпус и каишка, тя включва още класическия Huawei Watch 3 Pro с 48мм корпус от титаниева сплав и каишка от естествена кожа с декоративни шевове, Watch 3 Pro Elite - с 48мм корпус и каишка от титаниева сплав и втора флуороеластомерна каишка в кутията, и Watch 3 Active - с 46мм корпус от неръждаема стомана с черен завършек и черна флуороеластомерна каишка. Всички те поддържат eSIM чрез използване на основния абонаментен план на потребителя (изисква се функцията за дублиране на SIM картата да се поддържа от оператора), над 100 спортни режима, измерване на пулс, стрес, качество на съня, наситеност на кръвта с кислород и температура на кожата, засичане и известяване на указан номер при падане, сменяеми циферблати, включително видео такива и дори игри разработени като циферблати, и много други. Съвместими са с Android и iOS смартфони*. Повече информация за серията Huawei Watch 3 можете да намерите на https://consumer.huawei.com/bg/wearables/watch-3-series/

снимка: Huawei

Новият Watch 3 Elite е наличен в магазините на A1, Теленор, Виваком, Зора и партньорската мрежа на Поликомп на препоръчителна крайноклиентска цена от 899 лева, като скоро се очаква и в мрежата на Техномаркет.

 

* При използване с iOS смартфон може да има известни разлики във функционалността и живота на батерията. Сверете с пълните официални спецификации.

** съдържание на Huawei