Гласовите технологии се срещат все по-често в ежедневието ни, а визуалното съдържание без звук трудно би се оценило подобаващо. Бранда за потребителско кредитиране, Cashio е пионер, имплементиращ интригуващи смарт елементи в маркетинговата си стратегия. Звуковото лого, заложено в комуникацията на Cashio, е глобален тренд, който навлиза и в България.

Аудиото, като част от идентичността на един бранд е съвременен елемент на който маркетолозите трябва да разчитат все повече. Cashio не само следи световните тенденции, но и ги прилага успешно у нас. Модерната компания знае основните предимства на звука, а именно - по-лесното възприятие, предаването на послания по интригуващ и бърз начин.

Съчетанието на визия със звук е тренд, който има за цел да промени облика на компаниите, да ги отличи от конкуренцията и да привлече потребители. Cashio иска да активира още едно от сетивата на потребителите и да обогати клиентското преживяване, като го направи запомнящо се.

Cashio залага на модерни концепции в много сфери от бизнеса си. Дигиталната услуга за кредити ти дава свободата, самостоятелно и напълно виртуално да управляваш парите си и сам да решаваш колко и кога да погасяваш.

снимка: Cashio.bg

Съвременната визия на сайта на Cashio, придружена с модерното аудио лого - "Звук точно на пари" изцяло разчупват представите за скучно кредитиране. Звуковото лого на кредитния иноватор е енергично и иска да предаде посланието, че човек не трябва да си слага спирачки на желанията. Мелодията "Звук точно на пари" е гласът на компанията, който напомня, че услугата е само на един клик разстояние и е най-удобният и модерен начин за финансиране. Новаторското звучене на аудиото говори за невиждана досега светкавичната бързина на услугата, гъвкави планове, дигитално и максимално улеснено обслужване.

Може и да спечелиш!

Както вече стана ясно, Cashio е компания от ново поколение, която не си поставя граници, а напротив - изследва нови хоризонти с интерес. И за да направи потребителите част от бъдещето на иновациите, компанията ще подарява всяка седмица до Коледа по едни очила за виртуална реалност от последна генерация, съвместими с всичките ти смарт устройства. Това означава, че четирима от вас, усвоили кредит до 10 000 лв. в Cashio ще имат шанса да спечелят и да хвърлят един поглед в бъдещето.

Ако ви е необходимо финансиране, възползвайте се да видите бъдещето си с дигитален кредит ТОЧНО навреме на cashio.bg.

 

* Съдържание на Cashio