Хладилникът е едно от задължителните неща за всяка кухня. Изборът на машина, в която ще съхраняваме храната си винаги свежа, а бирата студена, е определящ за всеки дом. Всъщност, можем ли да наречем едно място дом, ако в него няма хладилник?

Технологията не е спирала развитието си и не е пропуснала този сегмент. А ако все още ви се налага да размразявате камерата, то е време да помислите за промяна. Но дори по-съвременните хладилници рано или късно се пенсионират. На пазара излизат все по-енергийно ефективни решения, които намалят сметката ви за ток и неблагоприятното въздействие върху околната среда. Наред с това, новите хладилници правят и живота ни по-комфортен с безбройните си възможности и функции.

Дизайнът също е претърпял промени и днес потребителите могат да избират между палитри от цветове, размери и форми. Така хладилникът става много по-интегрирана част от интериора на кухнята и дома ни.

Настоящата 2021 година обаче е преломна за сегмента, защото в него се случва същинска революция.

Модулният дизайн

Една от основните причини за смяна на хладилника е несъответствието с дизайна и пространството на ремонтираната кухня или нанасянето в нов дом. И не става дума само за цветове, а например за това дали вратата се отваря от ляво или от дясно. Друга причина е липсата на функции или необходимостта от повече място или по-голям фризер.

Модулният дизайн е решение на всички тези проблеми. Сменящи се врати или пък външни панели, добавянето на нови технологии и пълната персонализация на хладилника биха удължили неизмерно неговия живот.

Революцията на Samsung

Досега на пазара не се предлагаха хладилници, създадени така, че да позволяват надеждното им използване след обръщане на посоката на отваряне на вратата или промени във функционалността им.

Серията Bespoke на Samsung прави най-съществената и технологична промяна в сегмента на хладилниците през последните 20 години. Това се дължи на пълната интеграция на модулния дизайн, удължаващ жизнения цикъл на уреда.

Вижте как изглеждат хладилниците от серията Bespoke >> >> >>

Уредите от гамата Bespoke акцентират върху 3 свои качества - модуларност (гъвкави комбинации от модули и панели), персонализация (богато разнообразие от цветове и материали) и екосъобразна технология (множество иновативни технологии от най-високо ниво).

При дизайна на хладилниците са използвани 68 патента на Samsung. Изборът от цветови панели и техния завършек е огромен, а заради модулния дизайн може да решите колко точно голям да е фризерът, какъв да е начинът и броя на вратите за отваряне.

Цветовете могат да бъдат ярки и смели

Снимка: Samsung

Заради модулният дизайн може да сменяте лесно вида на своя хладилник след всеки ремонт или покупка на жилище. Плоските панели правят вписването в интериора много по-пълноценно.

Да вземем за пример водния диспенсър, осигуряващ винаги студена вода. Той е изнесен във вътрешността на хладилника, което прави дизайнът на вратата много по-изчистен и хармоничен. Наред с това, е обърнато специално внимание на филтрацията и осигуряването не просто на студена, а на свежа и чиста вода.

Samsung Bespoke

Снимка: Samsung

Самият хладилник предлага зони с прецизно контролирана температура, като всяка от тях осигурява оптималните градуси за вашите зеленчуци, пържоли и бира. Ако ви потрябва по-голям фризер, просто може да настроите зоните за максимум студенина. Стига да поискате, може да направите целия хладилник фризер, след което отново да върнете старото разпределение на температурните му зони.

Ако нуждите ви за повече пространство се окажат наистина големи, то вместо да купувате нов хладилник, може да си вземете още един модул, който да добавите към своя Bespoke.

Серията използва 30% по-малко ток спрямо предшествениците си.

Технологията All Around Cooling охлажда равномерно от ъгъл до ъгъл. Функцията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, за да поддържа постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. Освен това нужната температура във вътрешността на хладилника се достига много по-бързо, а по-малкото натоварване на охлаждащата система увеличава живота ѝ.

Храната в хладилниците е винаги свежа

Снимка: Samsung

Само с натискането на един бутон, системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади много по-бързо хранителните продукти или любимите ти напитки. Така без да чакате ще можете да си отворите кенче леденостудена бира или свежа домашноприготвена лимонада.

Освен контрол над температурата, хладилниците Bespoke предлагат и контрол на влажността за по-свежи зеленчуци.

Системата Twin Cooling Plus оптимизира температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера, като използва набор от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми.

Рафтовете са с дизайн, благодарение на който имате достъп до всяко ъгълче, а LED осветлението гарантира, че ще виждате всичко във вашия хладилник.

За да осигурят по-дълъг живот на своя хладилник, инженерите на Samsung са добавили и защитно покритие на гърба Clean Back, което възпрепятства събирането на мръсотия около компонентите и ги предпазва от удари.

Благодарение на Humidity Fresh+ запазвате по-дълго оригиналната текстура и вкус на малотрайните храни. Просто трябва да настроите степента на влажност в чекмеджето Humidity Fresh+, като завъртите контролния бутон. То създава идеалната среда за съхранение на различни плодове и зеленчуци, така че да останат хрупкави, свежи и сочни.

Samsung Bespoke

Снимка: Samsung

Гаранция за високата надеждност на новите хладилници от серията Bespoke на Samsung е и фактът, че компресорът е получил сертификат за 21-годишна дълготрайност от Асоциацията за електрически, електронни и информационни технологии в Германия.

Освен ниската си консумация на ток, той се отличава с липса на шум и вибрации, като това допълнително удължава живота на хладилника и го прави по-лесен за интегриране във всеки дом и стая.

Дигиталният симулатор

Модулният дизайн значи не просто по-дълъг живот и богати функционалности, но поставя потребителя в центъра. Изборът между цветове, панели и дизайни е огромен, а това със сигурност прави дома по-уютен и най-вече - уникален.

За да сте сигурни в точната комбинация от врати, размери и цветове, Samsung са създали дигитален симулатор, в който може да тествате как точно ще изглежда хладилника във вашата кухня.

Първо избирате вида, стила и цвета на своята кухня, доближавайки се максимално до тази, която имате в своя дом. След това идва време да изберете какъв точно цвят и врати да има вашия хладилник.

От Samsung са се постарали да предложат решение, което максимално да улесни и удовлетвори потребностите ви. Характеристиките на Bespoke и акцентът върху дългия му живот го превръщат в най-изгодния и обмислен избор на пазара.

Всеки, закупил хладилник или фризер Bespoke в периода от 1 юни до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция, вместо стандартните 2 години. Това става само с едно обаждане на безплатната клиентска линия на Samsung. Повече информация може да откриете тук >>>

*В материала има продуктово позициониране.