А1: Готвим празнични подаръци за своите клиенти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
А1: Готвим празнични подаръци за своите клиенти 8
Снимка: А1

А1: Готвим празнични подаръци за своите клиенти

Майя Раковска, директор „Продукти, услуги и роуминг“ в А1 България, разкрива всичко случващо се около най-големия телекомуникационен оператор в страната

| Редактор: Стоян Гогов 0 10266
С подкрепата на: А1

А1 е най-големият телекомуникационен оператор в България, като компанията завоюва и поддържа лидерската си позиция с постоянни иновации както в своята мрежа, така и със своите продукти и услуги.

Компанията стартира първата истинска 5G мрежа, която предлага гигабитови скорости на клиентите, eSIM за клиенти на абонаментни планове и предплатени пакети, Netflix, спортни канали и много други.

На практика всяка година A1 има иновации и нововъведения за своите клиенти, благодарение на които затвърждава водещата си позиция.

За да разберем какво ново могат да очакват потребителите от А1, се свързахме с Майя Раковска, директор "Продукти, услуги и роуминг" в А1 България. Тя разкрива подробности за новите мобилни планове, въвеждането на Netflix и дори казва какъв празничен подарък има А1 за своите клиенти.

Снимка: А1

- Тази година А1 обяви новите си планове Unlimited. В основата си те поставят възможността за персонализация. Всеки клиент може сам да създаде най-добрия за себе си план. Може ли да кажете какво включват опциите и да дадете съвети при избора на план?

- Мобилните тарифи не са вече само минути и МВ в днешно време, забелязваме нови нагласи и желания от страна клиентите и за нас е много важно да можем да им отговорим по най-адекватния начин. Затова и обновихме мобилните планове, като използвахме иновативен за българския пазар подход. Добавихме достъп до гигабитовите скорости на най-добрата 5G ULTRA мрежа за всички планове, както и удобството за неограничени разговори в България.

Наясно сме, че разговорите и използването на мобилен интернет са само част от нуждите на клиентите, затова с новите си тарифи всеки може да избере и да включи бързо и лесно съдържанието, което е важно точно за него. Например да гледа филм или сериал по свой вкус с абонаменти за ТВ, филми и сериали (MAX Sport, Netflix, HBOMAX), да се наслаждава на любимите си мачове от Шампионската лига, да слуша любимата си селекция с песни (Deezer), да слуша аудиокниги (Storytel), да се информира с абонамент за медии (Капитал, Мениджър), да използва образователни платформи (е-просвета) с децата си и още много други. Според личните си предпочитания клиентът може да включва определен брой допълнителни дигитални услуги, включени в плановете с безплатен промо период. Хората могат да променят избора си веднъж месечно, ако начинът им на живот и вкусовете им се променят.

Разбира се, платформите със съдържание станаха неразделна част от нашите тарифи и непрекъснато обогатяваме палитрата от дигитални услуги, така че да са атрактивни и полезни за всички типове потребители. Едно от важните преимущества е, че всички тези възможности могат да се управляват в удобен за клиента момент, лесно и интуитивно, напълно самостоятелно, чрез обновеното приложение Моят А1.

Снимка: A1

- Търсят ли потребителите планове с включен 5G интернет? Какви са очакванията към мрежата и колко процента от страната е покрита с нея?

- Категорично. Вече потребителите могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA, която има покритие в почти всички населени места с над 3000 души население и основните курорти в България. В момента 5G мрежата на А1 се използва от над 300 000 клиенти, които разполагат с най-бързите скорости на мобилната мрежа. Тя беше призната от международната независима организация Ookla на базата на над 250 000 тестове, като максималните скорости в 5G ULTRA надвишават 1 700 Mbps на download.

Снимка: Ангел Юруков

- А1 започва да се насочва към все повече допълнителни услуги. Именно те са в основата на по-персонализираните планове. Можете ли да разкриете кои са новите, които предлагате?

- Стриймингът на аудио и видео съдържание е сред потребителските тенденции, които трайно нарастват. Това не е случайно предвид, че динамиката на ежедневието днес повишава нуждата от използване на всяка минута по възможно най-пълноценния начин. Затова в иновативните ни планове предлагаме на потребителите възможност да избират между различни дигитални услуги, с които да персонализират плана си според начина на живот и предпочитания.

През май тази година включихме към разнообразните дигитални услуги опцията за достъп до най-голямата платформа за аудиокниги Storytel. Така нашите клиенти могат да избират между над 500 хиляди заглавия на български език и общо над 1 милион книги и подкасти в световен мащаб, които могат да слушат по всяко време - докато са у дома, пазаруват, разхождат се, или докато пътуват в България и в чужбина.

В началото на ноември станахме и първият телекомуникационен оператор в България, който предлага на клиентите да добавят абонамент за стрийминг платформата за филми и сериали Netflix като допълнение към ТВ и мобилните планове. Това е един от международните проекти на A1 Group и България беше втората страна, след Австрия, в която предложихме услугата. Горди сме, че освен че сме първи, популярната стрийминг платформа стига до нашите абонати със специални предложения.

Клиентите на мобилните планове Unlimited могат да се възползват от промо офертата за Netflix Basic, като го добавят към плана си за период до 6 месеца. С достъпа до Netflix, като допълнение към мобилните и фиксирани услуги, предлагаме на възможност за още и различно съдържание спрямо това, което предлагаме "при поискване" в А1 Видеотека, където могат да наемат актуални заглавия от българското и международно кино.

- Почти всяка седмица пишем новини за хакерски атаки. Можете ли да разкажете повече за Интернет защитата, която предлагате на своите клиенти?

- Кибернападенията все повече нарастват в световен мащаб и вярвам, че част от грижата за клиентите е да им осигуряваме възможности да се възползват безопасно от ресурсите в интернет среда. Предлагаме решението Интернет защита, което разпознава и блокира моментално зловредните уебсайтове, софтуери и мейли. За целта не е необходимо да се инсталира приложение или софтуер, тъй като решението се активира автоматично. За да улесним потребителите, сме включили решението като част от дигиталните услуги в иновативните мобилни тарифи, абонаментите за домашен интернет и нетбокс с промоционален безплатен тримесечен период.

Снимка: A1

- Все повече устройства идват с възможност за еSIM. С нейна помощ можем например да провеждаме разговори със своя умен часовник, без смартфона ни да е близо до нас. Това е сценарий, полезен при спорт или работа в по-тежки условия. Какви еSIM опции предлага А1 на клиентите си и на какви потребители препоръчвате тази услуга?

- Предложихме първи в България еSIM карти на нашите абонати още през 2019 година, а тази година отново сме първи с този вариант и за клиентите на предплатени услуги. Това наистина е чудесно решение както за умните часовници, които са така популярни и удобни, така и за активиране на стандартни смарт телефони. От услугата eSIM вече могат да се възползват клиентите на всички предплатени пакети на А1, без значение дали това ще е единствената или втора карта на смартфона, превръщайки го в DUAL SIM.

Снимка: А1

- Едва ли има човек, който да не е гледал поне един сериал на Netflix. Можем ли да имаме Netflix, ако сме абонати на телевизията на А1?

- Да, филмите и сериалите в стрийминг платформата са на разположение на клиенти на А1, откакто в началото на ноември станахме първият телекомуникационен оператор в страната, който предлага достъп до услугата на абонатите ни. И трите плана на Netflix (Basic, Standard и Premium) са достъпни за клиентите на домашна ТВ и мобилни планове, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1, което елиминира нуждата от използването на банкова карта. В пакета А1 ТВ 200 MAX е включен достъп до Netflix Basic за целия срок на двугодишния договор, а в абонамент А1 ТВ 200+ за един месец. Абонатите на останалите мобилни планове могат да използват Netflix за определен период от време според техния план и след това да го закупят като допълнителна услуга.

Останалите планове на Netflix също са достъпни и клиентите могат да се абонират за тях и да ги плащат удобно с месечната си фактура от А1 без увеличение в цената.

- Какви други филмови опции предлага А1? Гледат ли българите видео "по заявка" и търсят ли български филми?

- Нашата Видеотека в момента е единствената, която предлага най-популярните български филми броени седмици, след като са минали по кината, и се радват на много висок интерес от страна на зрителите.

От една страна това се дължи на факта, че хората все повече ценят времето си и предпочитат да гледат филми и сериали в спокойствието на дома си или в движение с приложението Xplore TV GO. От друга - при опцията "on demand" те разполагат с възможността да гледат филма многократно на домашния екран в продължение на 48 часа заедно с цялото семейство или с приятели. Когато избират какво да гледат, интелигентните функции на Xplore TV "запомнят" и се "учат" от зрителския им вкус, така че впоследствие им предлагат подходящи заглавия. Това важи и за богатото разнообразие от над 20 000 заглавия хитови филми и сериали от премиум студиа.

- Защо безкабелната интерактивна телевизия е по-добрата опция? Става ли тя по търсена?

- Не би било пресилено да се каже, че безкабелната телевизия е една от най-горещите теми при фиксираните услуги, тъй като целият пазар има подобни предложения. Сред клиентите на А1 отбелязваме значително търсене за този вариант и през тази година преминахме границата от над 100 000 устройства, на които се използва приложението Xplore TV за смарт телевизор.

От гледна точка на потребителя единствената разлика между традиционната телевизия и тази с приложение е, че се "елиминира" нуждата от кабели и допълнителни устройства (STBs). Данните ни сочат, че клиентите все повече предпочитат приложението Xplore TV за смарт телевизор, предвид че могат да го ползват на широк набор от устройства и операционни системи, за да гледат интерактивна телевизия с над 200 канала в SD, HD и 4K в цялата страната и без значение кой е доставчикът на интернет. Друго предимство е, че не е необходимо да ги посещава техническо лице, а сами инсталират приложението в удобен за тях момент.

Освен това хората, използващи приложението, могат да наемат филми от А1 Видеотека, да спират на пауза, да превъртат напред и назад, и да гледат архив на предаванията до 7 дни назад с визуализация на детайлна информация. С приложението те могат също да търсят конкретно съдържание, да създават списък с любими предавания и препоръки на база зрителските навици.

Ползите от приложението Xplore TV за смарт телевизор се ценят високо и от нашите партньори, които произвеждат смарт телевизори - над 95% от смарт телевизорите на пазара вече го поддържат. Нещо повече, редица модели вече се предлагат с предварително инсталирано приложение, а марки като Philips и KIVI дори вече имат дистанционни управления с бърз бутон, който директно отваря Xplore TV.

Снимка: MAX Sport

- Спортните фенове също чакат декември с нетърпение. Предстоят едни от най-интересните мачове. Какво дава А1 на спортните фенове?

- В едно изречение: разнообразие от първокласно спортно съдържание. Това, което отличава MAX Sport от останалите спортни канали на пазара, е именно разнообразието от спортове и първенства, които четирите канала MAX Sport предлагат на зрителите. За нас не е важно да предложим само футбол или едно-две от най-гледаните първенства, а да предложим и по-нишови спортове с малка, но вярна аудитория. Например MAX Sport излъчват евротурнирите на UEFA, LaLiga, Serie A, но и тенис турнирите на ATP, моторни спортове - MotoGP, NASCAR и WRC, волейбол и баскетбол от България, Италия и Европа, голф, лека атлетика с Диамантената лига, хокей с NHL, американски футбол с NFL, бойни спортове и много други. MAX Sport излъчват и две български първенства - Националната волейболна лига и Националната баскетболна лига на България. Това обаче не включва само излъчването на няколко мача на кръг, а създаването на цял телевизионен продукт с коментарни студиа, анализи и допълнителна продукция, която да направи спортовете по-популярни сред зрителите в страната.

Декември определено ще бъде наситен със спортни емоции за зрителите на MAX Sport. Предстоят много интересни срещи от LaLiga, Serie A, UEFA Шампионската лига, UEFA Лига Европа, Националната волейболна лига, Националната баскетболна лига, Шампионска лига по волейбол за мъже, Световно клубно първенство по волейбол за жени. През декември ще осигурим допълнително разнообразие на нашите абонати със Световното клубно първенство по футбол и изключително атрактивния тенис турнир United Cup.

- Годината е към своя край и във всеки се пробужда приповдигнатото настроение. Можем ли да очакваме бонуси и подаръци от А1 за предстоящите коледни и новогодишни празници?

- Празничният сезон е времето, което свързваме с подаръците за семейството и близките. В по-широк аспект милионите потребители на услугите на А1 са част от голямото семейство на нашите лоялни клиенти и със сигурност сме подготвили израз на нашата благодарност към тях. Постарали сме се изненадата да е според специфичните им потребности. Затова до края на 2023 година клиентите на мобилна услуга от А1 ще получат неограничени мегабайти на максимална скорост, включително и в 5G, за да усетят предимството на най-добрата мрежа, а ТВ абонатите - достъп до всички ТВ канали, за да се насладят на разнообразието от филмово съдържание и на всичките спортни събития по четирите канала MAX Sport.

За да активират еднократните бонуси, потребителите трябва да използват от нашето приложение Моят A1 и само с 1 натискане на бутона да активират неограничените МВ или канали за телевизионната услуга.

Подаръците са част от по-мащабната ни коледна кампания тази година "Свързва ни доброто", която набира средства за по-добро детско здравеопазване през Моят А1. Така че се надяваме с лоялните ни клиенти да ни свърже още нещо, а именно доброто. Призоваваме клиентите, когато използват Моят А1, за да активират коледните си подаръци от А1, да се включат в дарителска кампания за Коледа, която събира средства за по-добро детско здравеопазване. Ще удвоим всички дарения, които клиентите ни направят по време на кампаниятаи ще дарим сумата за реновиране на педиатрично отделение в страната по проект "Светулка" на фондация "За доброто".

Снимка: А1

С подкрепата на: А1
А1: Готвим празнични подаръци за своите клиенти 9

А1: Готвим празнични подаръци за своите клиенти

Майя Раковска, директор „Продукти, услуги и роуминг“ в А1 България, разкрива всичко случващо се около най-големия телекомуникационен оператор в страната

| Редактор : Стоян Гогов 0 10266 Снимка: А1
С подкрепата на: А1

А1 е най-големият телекомуникационен оператор в България, като компанията завоюва и поддържа лидерската си позиция с постоянни иновации както в своята мрежа, така и със своите продукти и услуги.

Компанията стартира първата истинска 5G мрежа, която предлага гигабитови скорости на клиентите, eSIM за клиенти на абонаментни планове и предплатени пакети, Netflix, спортни канали и много други.

На практика всяка година A1 има иновации и нововъведения за своите клиенти, благодарение на които затвърждава водещата си позиция.

За да разберем какво ново могат да очакват потребителите от А1, се свързахме с Майя Раковска, директор "Продукти, услуги и роуминг" в А1 България. Тя разкрива подробности за новите мобилни планове, въвеждането на Netflix и дори казва какъв празничен подарък има А1 за своите клиенти.

Снимка: А1

- Тази година А1 обяви новите си планове Unlimited. В основата си те поставят възможността за персонализация. Всеки клиент може сам да създаде най-добрия за себе си план. Може ли да кажете какво включват опциите и да дадете съвети при избора на план?

- Мобилните тарифи не са вече само минути и МВ в днешно време, забелязваме нови нагласи и желания от страна клиентите и за нас е много важно да можем да им отговорим по най-адекватния начин. Затова и обновихме мобилните планове, като използвахме иновативен за българския пазар подход. Добавихме достъп до гигабитовите скорости на най-добрата 5G ULTRA мрежа за всички планове, както и удобството за неограничени разговори в България.

Наясно сме, че разговорите и използването на мобилен интернет са само част от нуждите на клиентите, затова с новите си тарифи всеки може да избере и да включи бързо и лесно съдържанието, което е важно точно за него. Например да гледа филм или сериал по свой вкус с абонаменти за ТВ, филми и сериали (MAX Sport, Netflix, HBOMAX), да се наслаждава на любимите си мачове от Шампионската лига, да слуша любимата си селекция с песни (Deezer), да слуша аудиокниги (Storytel), да се информира с абонамент за медии (Капитал, Мениджър), да използва образователни платформи (е-просвета) с децата си и още много други. Според личните си предпочитания клиентът може да включва определен брой допълнителни дигитални услуги, включени в плановете с безплатен промо период. Хората могат да променят избора си веднъж месечно, ако начинът им на живот и вкусовете им се променят.

Разбира се, платформите със съдържание станаха неразделна част от нашите тарифи и непрекъснато обогатяваме палитрата от дигитални услуги, така че да са атрактивни и полезни за всички типове потребители. Едно от важните преимущества е, че всички тези възможности могат да се управляват в удобен за клиента момент, лесно и интуитивно, напълно самостоятелно, чрез обновеното приложение Моят А1.

Снимка: A1

- Търсят ли потребителите планове с включен 5G интернет? Какви са очакванията към мрежата и колко процента от страната е покрита с нея?

- Категорично. Вече потребителите могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA, която има покритие в почти всички населени места с над 3000 души население и основните курорти в България. В момента 5G мрежата на А1 се използва от над 300 000 клиенти, които разполагат с най-бързите скорости на мобилната мрежа. Тя беше призната от международната независима организация Ookla на базата на над 250 000 тестове, като максималните скорости в 5G ULTRA надвишават 1 700 Mbps на download.

Снимка: Ангел Юруков

- А1 започва да се насочва към все повече допълнителни услуги. Именно те са в основата на по-персонализираните планове. Можете ли да разкриете кои са новите, които предлагате?

- Стриймингът на аудио и видео съдържание е сред потребителските тенденции, които трайно нарастват. Това не е случайно предвид, че динамиката на ежедневието днес повишава нуждата от използване на всяка минута по възможно най-пълноценния начин. Затова в иновативните ни планове предлагаме на потребителите възможност да избират между различни дигитални услуги, с които да персонализират плана си според начина на живот и предпочитания.

През май тази година включихме към разнообразните дигитални услуги опцията за достъп до най-голямата платформа за аудиокниги Storytel. Така нашите клиенти могат да избират между над 500 хиляди заглавия на български език и общо над 1 милион книги и подкасти в световен мащаб, които могат да слушат по всяко време - докато са у дома, пазаруват, разхождат се, или докато пътуват в България и в чужбина.

В началото на ноември станахме и първият телекомуникационен оператор в България, който предлага на клиентите да добавят абонамент за стрийминг платформата за филми и сериали Netflix като допълнение към ТВ и мобилните планове. Това е един от международните проекти на A1 Group и България беше втората страна, след Австрия, в която предложихме услугата. Горди сме, че освен че сме първи, популярната стрийминг платформа стига до нашите абонати със специални предложения.

Клиентите на мобилните планове Unlimited могат да се възползват от промо офертата за Netflix Basic, като го добавят към плана си за период до 6 месеца. С достъпа до Netflix, като допълнение към мобилните и фиксирани услуги, предлагаме на възможност за още и различно съдържание спрямо това, което предлагаме "при поискване" в А1 Видеотека, където могат да наемат актуални заглавия от българското и международно кино.

- Почти всяка седмица пишем новини за хакерски атаки. Можете ли да разкажете повече за Интернет защитата, която предлагате на своите клиенти?

- Кибернападенията все повече нарастват в световен мащаб и вярвам, че част от грижата за клиентите е да им осигуряваме възможности да се възползват безопасно от ресурсите в интернет среда. Предлагаме решението Интернет защита, което разпознава и блокира моментално зловредните уебсайтове, софтуери и мейли. За целта не е необходимо да се инсталира приложение или софтуер, тъй като решението се активира автоматично. За да улесним потребителите, сме включили решението като част от дигиталните услуги в иновативните мобилни тарифи, абонаментите за домашен интернет и нетбокс с промоционален безплатен тримесечен период.

Снимка: A1

- Все повече устройства идват с възможност за еSIM. С нейна помощ можем например да провеждаме разговори със своя умен часовник, без смартфона ни да е близо до нас. Това е сценарий, полезен при спорт или работа в по-тежки условия. Какви еSIM опции предлага А1 на клиентите си и на какви потребители препоръчвате тази услуга?

- Предложихме първи в България еSIM карти на нашите абонати още през 2019 година, а тази година отново сме първи с този вариант и за клиентите на предплатени услуги. Това наистина е чудесно решение както за умните часовници, които са така популярни и удобни, така и за активиране на стандартни смарт телефони. От услугата eSIM вече могат да се възползват клиентите на всички предплатени пакети на А1, без значение дали това ще е единствената или втора карта на смартфона, превръщайки го в DUAL SIM.

Снимка: А1

- Едва ли има човек, който да не е гледал поне един сериал на Netflix. Можем ли да имаме Netflix, ако сме абонати на телевизията на А1?

- Да, филмите и сериалите в стрийминг платформата са на разположение на клиенти на А1, откакто в началото на ноември станахме първият телекомуникационен оператор в страната, който предлага достъп до услугата на абонатите ни. И трите плана на Netflix (Basic, Standard и Premium) са достъпни за клиентите на домашна ТВ и мобилни планове, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1, което елиминира нуждата от използването на банкова карта. В пакета А1 ТВ 200 MAX е включен достъп до Netflix Basic за целия срок на двугодишния договор, а в абонамент А1 ТВ 200+ за един месец. Абонатите на останалите мобилни планове могат да използват Netflix за определен период от време според техния план и след това да го закупят като допълнителна услуга.

Останалите планове на Netflix също са достъпни и клиентите могат да се абонират за тях и да ги плащат удобно с месечната си фактура от А1 без увеличение в цената.

- Какви други филмови опции предлага А1? Гледат ли българите видео "по заявка" и търсят ли български филми?

- Нашата Видеотека в момента е единствената, която предлага най-популярните български филми броени седмици, след като са минали по кината, и се радват на много висок интерес от страна на зрителите.

От една страна това се дължи на факта, че хората все повече ценят времето си и предпочитат да гледат филми и сериали в спокойствието на дома си или в движение с приложението Xplore TV GO. От друга - при опцията "on demand" те разполагат с възможността да гледат филма многократно на домашния екран в продължение на 48 часа заедно с цялото семейство или с приятели. Когато избират какво да гледат, интелигентните функции на Xplore TV "запомнят" и се "учат" от зрителския им вкус, така че впоследствие им предлагат подходящи заглавия. Това важи и за богатото разнообразие от над 20 000 заглавия хитови филми и сериали от премиум студиа.

- Защо безкабелната интерактивна телевизия е по-добрата опция? Става ли тя по търсена?

- Не би било пресилено да се каже, че безкабелната телевизия е една от най-горещите теми при фиксираните услуги, тъй като целият пазар има подобни предложения. Сред клиентите на А1 отбелязваме значително търсене за този вариант и през тази година преминахме границата от над 100 000 устройства, на които се използва приложението Xplore TV за смарт телевизор.

От гледна точка на потребителя единствената разлика между традиционната телевизия и тази с приложение е, че се "елиминира" нуждата от кабели и допълнителни устройства (STBs). Данните ни сочат, че клиентите все повече предпочитат приложението Xplore TV за смарт телевизор, предвид че могат да го ползват на широк набор от устройства и операционни системи, за да гледат интерактивна телевизия с над 200 канала в SD, HD и 4K в цялата страната и без значение кой е доставчикът на интернет. Друго предимство е, че не е необходимо да ги посещава техническо лице, а сами инсталират приложението в удобен за тях момент.

Освен това хората, използващи приложението, могат да наемат филми от А1 Видеотека, да спират на пауза, да превъртат напред и назад, и да гледат архив на предаванията до 7 дни назад с визуализация на детайлна информация. С приложението те могат също да търсят конкретно съдържание, да създават списък с любими предавания и препоръки на база зрителските навици.

Ползите от приложението Xplore TV за смарт телевизор се ценят високо и от нашите партньори, които произвеждат смарт телевизори - над 95% от смарт телевизорите на пазара вече го поддържат. Нещо повече, редица модели вече се предлагат с предварително инсталирано приложение, а марки като Philips и KIVI дори вече имат дистанционни управления с бърз бутон, който директно отваря Xplore TV.

Снимка: MAX Sport

- Спортните фенове също чакат декември с нетърпение. Предстоят едни от най-интересните мачове. Какво дава А1 на спортните фенове?

- В едно изречение: разнообразие от първокласно спортно съдържание. Това, което отличава MAX Sport от останалите спортни канали на пазара, е именно разнообразието от спортове и първенства, които четирите канала MAX Sport предлагат на зрителите. За нас не е важно да предложим само футбол или едно-две от най-гледаните първенства, а да предложим и по-нишови спортове с малка, но вярна аудитория. Например MAX Sport излъчват евротурнирите на UEFA, LaLiga, Serie A, но и тенис турнирите на ATP, моторни спортове - MotoGP, NASCAR и WRC, волейбол и баскетбол от България, Италия и Европа, голф, лека атлетика с Диамантената лига, хокей с NHL, американски футбол с NFL, бойни спортове и много други. MAX Sport излъчват и две български първенства - Националната волейболна лига и Националната баскетболна лига на България. Това обаче не включва само излъчването на няколко мача на кръг, а създаването на цял телевизионен продукт с коментарни студиа, анализи и допълнителна продукция, която да направи спортовете по-популярни сред зрителите в страната.

Декември определено ще бъде наситен със спортни емоции за зрителите на MAX Sport. Предстоят много интересни срещи от LaLiga, Serie A, UEFA Шампионската лига, UEFA Лига Европа, Националната волейболна лига, Националната баскетболна лига, Шампионска лига по волейбол за мъже, Световно клубно първенство по волейбол за жени. През декември ще осигурим допълнително разнообразие на нашите абонати със Световното клубно първенство по футбол и изключително атрактивния тенис турнир United Cup.

- Годината е към своя край и във всеки се пробужда приповдигнатото настроение. Можем ли да очакваме бонуси и подаръци от А1 за предстоящите коледни и новогодишни празници?

- Празничният сезон е времето, което свързваме с подаръците за семейството и близките. В по-широк аспект милионите потребители на услугите на А1 са част от голямото семейство на нашите лоялни клиенти и със сигурност сме подготвили израз на нашата благодарност към тях. Постарали сме се изненадата да е според специфичните им потребности. Затова до края на 2023 година клиентите на мобилна услуга от А1 ще получат неограничени мегабайти на максимална скорост, включително и в 5G, за да усетят предимството на най-добрата мрежа, а ТВ абонатите - достъп до всички ТВ канали, за да се насладят на разнообразието от филмово съдържание и на всичките спортни събития по четирите канала MAX Sport.

За да активират еднократните бонуси, потребителите трябва да използват от нашето приложение Моят A1 и само с 1 натискане на бутона да активират неограничените МВ или канали за телевизионната услуга.

Подаръците са част от по-мащабната ни коледна кампания тази година "Свързва ни доброто", която набира средства за по-добро детско здравеопазване през Моят А1. Така че се надяваме с лоялните ни клиенти да ни свърже още нещо, а именно доброто. Призоваваме клиентите, когато използват Моят А1, за да активират коледните си подаръци от А1, да се включат в дарителска кампания за Коледа, която събира средства за по-добро детско здравеопазване. Ще удвоим всички дарения, които клиентите ни направят по време на кампаниятаи ще дарим сумата за реновиране на педиатрично отделение в страната по проект "Светулка" на фондация "За доброто".

Снимка: А1

С подкрепата на: А1