Серията Xiaomi 12 е може би най-интересната комбинация от модели, която технологичният лидер Xiaomi е представял досега на пазара. Тя се състои от три водещи модела смартфони: Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X. Заедно с тях компанията лансира и перфектно допълващи ги аксесоари, смарт часовниците от серията Xiaomi Watch S1 и безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro. Флагман серията смартфони и смарт аксесоари комбинират успешно елегантност и висока производителност и покриват всички критерии, които трябва да притежават новите ни устройства.

Флагман серията смартфони Xiaomi 12

"Майсторство във всеки кадър "

Това, което характеризира най-добре серията Xiaomi 12, е, че е способна да задоволи всеки вкус. Xiaomi 12 Pro е първият флагман от серията, придружен от Xiaomi 12, основният флагман, и Xiaomi 12X, който спокойно можем да наречем достъпният модел от това поколение смартфони.

Всеки може да бъде фотограф

Най-голямото предимство на смартфоните от серията Xiaomi 12, което ги отличава от конкурентите в сферата, са способностите им за фото и видео заснемане на кадри. Използвайки механизма на човешкото око, смартфоните правят крайния продукт също толкова реалистичен. И трите модела са с вградени тройни камери - основна, ултра-широкоъгълна и телемакро камери , които ще ви позволят да заснемете живота от различни гледни точки.

Още повече, предизвиквайки смартфона си да заснема кадри при екстремни условия, при слаба осветеност или в движение ще се уверите, че крайният резултат са професионални кадри с висок реализъм и повишена точност на цветовете. С режима Xiaomi ProFocus смартфонът ви интелигентно идентифицира и проследява обектите, които снимате, предотвратявайки замъгляване или нефокусирани кадри. А когато включите Ultra-Night Video режима на снимане, устройствата от серията Xiaomi 12 използват подобрени алгоритми, за да записват видео дори при изключително слаба светлина, правейки мрачната атмосфера в снимките по-ясна от всякога.

Развлекателни изживявания на високо ниво

Големият акцент, който поставя серията смартфони Xiaomi 12, е върху развлечението. Затова моделите са оборудвани с най-богатия на цветове AMOLED Full HD+ дисплей досега. За да се насладите на истинско кинематографско изживяване, Xiaomi са разработили съвместно с SOUND BY Harmon Kardon аудио система, благодарение на която можете да гледате любимите си видеа и да слушате музика с кристален звук, богат на детайли и реализъм.

Безпрецедентно изпълнение и издръжливост

Моделите от серията Xiaomi 12 са едни от първите на масовия пазар, които са снабдени с най-мощния процесор Snapdragon 8 Gen 1, който ще позволи лекота в ежедневната употреба на устройствата ви. Още повече, смартфоните притежават зареждане на батерията от следващо поколение, като Xiaomi 12 Pro разполага с невероятно бързо 120W Xiaomi HyperCharge зареждане само за 18 минути и заедно с Xiaomi 12 поддържат 50W безжично зареждане.

Xiaomi Watch S1 и S1 Active

снимка: Xiaomi

Решение за всеки потребител

Като перфектно допълнение към флагман серията смартфони, Xiaomi показа и два смарт часовника, Xiaomi Watch S1 и Xiaomi Watch S1 Active, които могат да задоволят нуждите на всеки потребител. Xiaomi Watch S1 е насочен към всички фенове на технологиите, а Xiaomi Watch S1 Active се цели най-вече в любителите на спортовете и активния живот.

Подходящ за всяка визия

Xiaomi Watch S1 и Xiaomi Watch S1 Active впечатляват и с визията си. Елегантният дизайн със сапфир, стъкло и рамка от неръждаема стомана, която побира 1,43-инчовия AMOLED дисплей, както и големия набор от каишки, кожени и гумени, правят смарт часовника подходящ за бизнес и ежедневна визия.

снимка: Xiaomi

Безусловният ви помощник

Въпреки че външният им вид е определено важен фактор, предимствата на смарт часовниците от серията Xiaomi Watch S1 далеч не спират до там. С него ще имате достъп до нотификациите си само с едно завъртане на китката. Така ще сте винаги в крак с всичко, което се случва около вас и по света. Вече можете да отговаряте директно през смарт часовника си или да свържете към него безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro, които да ви осигурят по-голяма свобода на движение в ежедневието ви.

И за да бъде той неизменният помощник и аксесоар в ежедневието ви, новият модел Xiaomi Watch S1 е с удължен живот на батерията, с капацитет от 470 mAh, позволявайки на устройството ви да издържа до 12 дни при стандартна употреба или до 24 дни, ако включите режима за пестене на енергия.

За по-добър и активен живот

Xiaomi Watch S1 ще ви съпътства и в стремежа ви за по-активен живот чрез подобрената си способност за активното проследяване на насищането на кръвта с кислород на SpO2, качеството на съня ви и нивата на стрес. По този начин ще бъдете винаги запознати със здравословното си състояние, а моделът Xiaomi Watch S1 Active отива крачка по-далеч със 117 тренировъчни режима, включващи любимите ви спортове, за да можете да измервате с точност прогреса си и да напредвате в спортните си цели.

Xiaomi Buds 3T Pro - движете се свободно и се наслаждавате на звука

И понеже винаги трябва да има нещо за фон докато спортуваме, пътуваме или четем, от Xiaomi са помислили и за още един безкрайно необходим аксесоар за забързаното ни ежедневие - безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro. Елегантни, леки и компактни, те не създават дискомфорт при продължително ползване и могат да издържат безпроблемно от два до три пълни работни дни ползване, когато заредите и кутийката.

Няма да ви се иска да ги свалите, тъй като качеството на звука им е повече от впечатляващо и не се изкривява дори и при максимална сила и при най-високите честоти. Активната шумоизолация пък ще ви позволи да се насладите на любимото си съдържание напълно и без прекъсване.

снимка: Xiaomi

По този начин водещият технологичен лидер Xiaomi предлага три устройства, ключови за ежедневието на всеки: смартфоните от серията Xiaomi 12, смарт часовниците от серията Xiaomi Watch S1 и безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro, като елегантността и безупречното изпълнение са само две от ключовите им предимствата.

Продуктите на Xiaomi могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на бранда, от официалния оторизиран магазин на Xiaomi в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

 

* съдържание на Xiaomi