Независимо кой отбор подкрепяте, със сигурност бихте искали да уловите всеки детайл и да се насладите максимално на играта. Ако не можете да присъствате на живо на стадиона, с продуктите на Sony ще изпитате истинско удоволствие от гледането на мачовете, докато сте си у дома или в градината.

Снабдени с над 8 милиона самоосветяващи се пиксела и двата BRAVIA OLED модела предоставят изключителни черни нюанси, автентични цветове и широк ъгъл на гледане. Всичко това дава възможност на зрителите да получат най-доброто визуално изживяване при гледането на мачовете.

Технологията Acoustic Surface на Sony превръща екрана във високоговорител. Така, благодарение на невероятния звук, зрителят се "озовава" в центъра на събитието.

Кои са продуктите на Sony за това световно?

Изживейте футболните емоции по най-добрия начин с 4K Ultra HD телевизор KD-65XF90 от Sony
Поканете приятели на футболна вечер и гледайте заедно мача, като се наслаждавате на невероятния детайл на вашия нов Sony BRAVIA телевизор XF90. Серията XF90 разполага с 4K HDR Processor X1™ Extreme, който предлага мощна обработка на изображението в реално време за постигане на ултра-детайлна картина, което означава, че всичко което гледате, е с качество близко до 4K HDR.

Усетете мощния звук на ликуващата тълпа с HT-XF9000
Този 2.1-канален саундбар с Dolby Atmos® / DTS:X™ и Vertical Sound Engine технологии перфектно допълва легендарното качество на картината на BRAVIA и е в стилен унисон с дизайна на телевизора. HT-XF9000 е изключителен не само за гледане на филми, но и за да се потопите в атмосферата на стадиона.

Пренесете партито навън с мобилния проектор MP-CD1
Независимо дали сте на покрива или в градината, ако разполагате с гладка стена, може да имате и екран, благодарение на джобния мобилен проектор. Побирайки се в дланта на ръката ви, MP-CD1 може да прожектира картина с размери до 120 инча от близко разстояние - приблизително 3,5 м. Този наистина многофункционален проектор, който тежи само 280 г, мигновено превръща всяка повърхност в широк екран и работи почти безшумно, което го прави идеален за времето, прекарано със семейството или приятелите.

Запазете най-хубавите спомени с RX100 VI
Когато сте навън с много приятели, не пропускайте да си направите селфита и да заснемете облеклата на най-запалените фенове. Малкият размер на RX100 VI позволява да го носите навсякъде с вас, но това не бива да ви заблуждава за възможностите му. Този компактен фотоапарат притежава 1.0-типов CMOS сензор за изображения, който дава възможност да заснемате повече, отколкото виждате, с до 40 пъти супер бавен каданс или със свръх бързата скорост от 1/32000 секунда.