Коментари - ВВС на САЩ с нова антихакерска система | IT.dir.bg
назад

ВВС на САЩ с нова антихакерска система

ВВС на САЩ започнаха да използват най-новата система, предназначена за защита на компютрите си от хакерски атаки.

Обратно в новината

Коментари - ВВС на САЩ с нова антихакерска система | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За един от най-големия успех на китайските хакери срещу САЩ се смята сдобиването с файлове свързани с новия американски изтребител от пето поколение F-35 Lightning II, които по-късно са използвани за създаването Shenyang J-31." ------------- Eто така действат всички комунисти по света. Крадат, а после разни заслепени путлераси се прехласват колко добри оръжия имат техните любими диктатури, без значение корейска, китайска или руска, а то всичко крадено американско

крадяли били от САЩ-кой от кого краде.Сащисаните афр.щати са силни само когато се изправят срещу буркина фасо или когато заснемат поредната холивудска партенка.Ама величие само на снимачна площадка не върши нищо.Това го разбраха най известните холивудски актьори които открито се смеят на партенките на жалката администрация на белия дом.

Живей си в розовият путлерастки сън и си вярвай. То който има акъл знае къде е истината само като чете новостите в технологиите, както и знае, че за дебилите като теб библията е ИТАР-ТАСС, където пропагандата яко промива мозъците на примитивите

Някой прави нещо с което може да навреди на милиарди хора по света. Друг разбира за тази информация и я разгласява. Чудя се това дали му се казва "кражба"?

"Както посочва изданието, " ??? Кое издание ...

Уолстрийт джърнъл пише си го

Първа фаза на Skynet е в действие...

Не я разгласява, а я ползва, за да създаде същото нещо, с което също може да навреди на милиардки хора по света. Ама то така сте ватенките, измислихте самовара, другото може да го откраднете.

А когато комунистите го имат преди краварите ко прайм?

Щото любимите кравари не убиват хора по света? Панама, Либия, Авганистан, Ирак, Корея, Виетнам, Югославия, Атомните бомби в Япония, ..... те всички са комунисти? И краварите им налагат демокрация? Или ходят там да ги цункат по носленцата?

Кое по-точно? Компютъра? Електричеството? Самолетите? Колите? Атома? Радиото? Комунизма?

Забрави да споменеш афганистан, рашките се прибраха у дома, като тотално победени от едни чалми. Що руснаци обявиха за изчезнали само и само да не ги дирят не е истина. Ама комунистическия режим, що хора е избил ...повече от фашизма. Разбира се ватенките за това мълчите. Раша е един суровинен придатък на запада, пада цената на петрола и дзааак 85 рубли за долар :)). Може да сравниш атакуваната с атомни бомби Япония с Русия ..по какво ли ще ги сравниш де :). Може да се замислиш, какво прави на каПУТИН дъщерята в Холандия, а на Лавров в САЩ :). Може да се замислиш за последните технологични успехи на рашките ..след самовара де ...е ватенките не можете да мислите, та не очаквам адекватен отговор. То според мурзилките, това да изкопираш, кола, совалка, самолет по крадени чертежи не било кражба аахаха. Ей затова, винаги ще сте едни обикновенни алкохолици.

А гладомор знаеш ли какво е ?!?! Не как ще знаеш, не го пише във вестник дума, нито по задника на путин, а ти само тях виждаш/четеш :).

Как кое ?!?! Водката и чайника хаха

щатите са вече отживелица , въпрос на време е но определено ще получат това което заслужават !!! те са тумора на света и рано или късно ще бъдат изрязани тотално и до дънно !!!

Има един малко познат израз ,,defarming'' - трудничко се намира но е инресна , потърси я .

A защо се намира трудно, замислял ли си се ?!?! Защото на ватенките ви е полиран мозъка :). Та сравняването на defarming с гладомор си е поредния признак на полиране. Я кажи при кой американски президент се разпадна СССР :). Тогава ватенките викахте "тоя ли бе едно актьорче палячо някакъв филмов герой" и так ссср се разпадна. И раша, от влиание в половината европа включае и над държави като България остана с никакво влиание. Сега същите ватенки, плямпате обонго, маймуна и дзак 85 рубли за долар, спадащи приходи спадащи разходи. Я кажи какъв беше курса преди две или три години :))). Та плямпайте си, гладомор има и сега в раша, а не в сащ и точно затова много рашки ватенки емигрират в сащ, а никой от сащ в раша. Включае и на Лавров дъщеричката :))).

За момент ми се стори че пише "антихристка" пък то било антихакерска...

Боли ме дедовия за новата им система. Палячовци. Някой да е чувал да хакери да могат да бутнат порно сайт с лайф видео стейминг? Няма и да чуете. Какво излиза? Че една порно страница е по-добре защитена от ВВС системите им. Хахахаха.....

Яз па къф боб сварих снощи...

па мене никой ми не хаква кимпютеро оти съм му изскубал жицата за интрнето