Коментари - САЩ тестват GPS спътник от трето поколение | IT.dir.bg
назад

САЩ тестват GPS спътник от трето поколение

САЩ започнаха изпитания на GPS спътник от трето поколение на полигона в Колорадо. Прототипът от серията Block III позволява значително по-висока точност на позициониране, предаде Асошиейтед Прес, цитирана от TechNews.

Обратно в новината

Коментари - САЩ тестват GPS спътник от трето поколение | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опитват се да направят нещо и вдигат шум до небесата. Яд ги е, че Европейската програма е далече пред тях. Руската програма е също напред и ще стане предпочитана от половината свят - Русия, Китай и Индия.

Ако извадиш от сметката Индия и Китай, ще си близо до истината. Остава и въпросът за съвместимост на устройствата. Ако съвместимостта не се постига само със софтуерно решение, а е нужна промяна в хардуера, бъди сигурен, че руската система ще се ползва само от руските военни.

Как само от руските военни??? Че тя вече се използва от смартфоните на самсунг барабар с американската GPS. След някой и друг месец и Nokia ще започне да ги зиползва!

и кое е напред на руската програма? мазута за запалване ли? много сте зле, хора. уса над всичко! лапаите!

кой го било яд,че не разбрах? Кое е първо GPS или Глонас, Галилео и там другите "имитатори"? В колата си навигатор за какво имаш ( и всеки от нас има, дори в телефона си) ?? Отново Америкацните са първи..а ти направо си изсмука глупостта от едно място, дето слънце не огрява

яд те е тебе, че GPS е много преди руските плевдо технически постижения за навигация в космоса.

За сведение ГЛОНАС я пуснаха официално през 1995 година - или една година след GPS-a? А иначе работеше от една петилетка по- рано. Направиха я за да смени старата система ЦИКЛОН, защото с нея не можеше да се насочват точно новите модели балистични ракети. А причината да се ползва само GPS, е че ГЛОНАСС се ползваше само от военните.

Руснаците и русофилите като тебе, винаги са крили в себе си дълбоко подтискан комплекс за малоценност пред Америка. Той датира още от времето на Ленин, та чак до наши дни. Написаното от теб, е ..не знам как да го нарека, по-скоро написано от психически-нестабилен и мразещ до болка САЩ.