Коментари - Таблетът PlayBook дърпа RIM към дъното | IT.dir.bg
назад

Таблетът PlayBook дърпа RIM към дъното

Канадският производител на BlackBerry - Research In Motion (RIM) - регистрира годишен спад от 71% при печалбата си през третото финансово тримесечие на тази година.

Обратно в новината

Коментари - Таблетът PlayBook дърпа RIM към дъното | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за глупост е да си купиш устройство, с което ставаш зависим от един доставчик на услуга? Другата простотия е да си купиш I-сиктир продукт, който да е заключен към някой оператор, да го хакваш и да се молиш да не му се инсталира някой ъпдейт, с което да спре да работи след хакването. Ама докато има идиоти ще има и тарикати, които да им скубят кинтите и да ги шибт.

таблета е добар.но в бг всички разбират от футбол,жени и плаъбоок и дават оценки *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То в България не се разбра, защото никой не си е купил таблети PlayBook, обаче всички таблети спираха на работят след 2 дена ползване, и след "гаранционна поправка" (при която таблета стига чак до производителя за пълна подмяна) - т.е. след 2 месеца моткане, си го получавате, вече проработил...Как няма да губят пари ...Не се пуска нетестван продукт на пазара,,

Това е истински бизнес таблет, а не като играчката на Ейпъл. Но цената от почти 900лв в България няма как да се сравни с тази в САЩ от 199$ в Bestbuy. За съжаление ние сме една малка прашинка в пазара им на бизнес услуги и при тях важи принципа - take or leave it. От години работя директно с Блекбери без смотльовците от МТел и Глобул, които и представа си нямат от поддръжка и съпорт.

Само не мие ясно защо хората купуват продукти на RIM!!! Преди 5 години Nokia N95 беше върха, ама след като Linux и Mac OS бяха портнати на мобилни устройства (Андроид и iOS) защо му е на някой да купува остаряла идеология?

защото, много хора си въобразяват, че комуникациите през Блекъбърито са защитени. Само дето не се сещат, че точно фирмата има споразумения за предоставяне на информация с правителствата на страните, в които се продават и ползват. Спомнете си скандалите със Саудитска Арабия и др. - отначало отказваха, но под заплахата да бъде забранено използавнето им в съответната страна, много бързо се съгласяваха.

Не чв се оправдавам, обаче в нашия случай с таблета PlayBook той не беше купен, а спечелен (на томбола), което не го прави по-работещ...Аз лично съм с iPad2 и съм изключително доволна. Даже, след 23 години ползване на Майкрософт и PC, си купих MacBook Air...

Голям кеф е да се изказваш неподготвен. Ако ти е интересно може да погледнеш в нета какво задвижва новите устройства на RIM. QNX е доста добра ОС, но надали ти говори нещо.