Коментари - Силициевата долина надви над Холивуд | IT.dir.bg
назад

Силициевата долина надви над Холивуд

Конгресът на САЩ спря оспорвания закон срещу онлайн пиратството, заради който бяха временно недостъпни сайтове като американската интернет енциклопедия Уикипедия.

Обратно в новината

Коментари - Силициевата долина надви над Холивуд | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбира се че трябва да се спре предлагането на безлатни филми и музика в интернет ама нашенецът така е научен и трудно ще отвикне

Прекрасни новини, аз като потребител предпочитам да спечелят Гугъл и Яху, отколкото алчните холивудски профани, които бълват нискокачествени продукции за малоумното население и стават милиардери от това ! Не, не искам да плащам по 12 лв за билет в киното, когато трябва да бъде 3 лв., не искам да плащам 60 лв. за музикално CD, което реално струва 1,50 лв., не искам да плащам за бъгав софтуер хиляди левове, когато той реално струва десетки - с две думи - не искам да плащам нереално високите цени на монополистите, които заобикалят пазарната икономика, като искат правителството да ни задължи да купуваме прескъпите им боклуци ! Ако CD-то струва 5 лв. ще теглите ли пиратска музика ? Ако софтуера вместо 1000 лв. струва 100 ще си инсталирате ли пиратски ? НЕ ! А защо е 1000 лв. - еми защото в тази цена са включени политици, адвокати, съдии, кисели мениджърчета и презадоволени собственици на софтуерни и звукозаписни компании !

и кой каза че трябва да бъде точно 3лв ти ли?

Корупция и търговия с влияние по най-високите етажи на упрявлението в САЩ. Нашата е като селска вечеринка в сравнение с корупцията в САЩ.

Хаха, и каква излезе тя: Правителството НЕ защитавало интереса на НАРОДА, ами седяло между две групировки на МАФИЯТА и викало АЙЙДЕ НАДДАВАЙТЕЕЕЕ, едните дали 92 милиона, другите 93, политиците замразили проекта (сигурно заради малката разлика между наддаващите и вероятността скоро пак да се обърнат нещата), гушнали милиончетата и отишли да се препичат до следващия търг за... ЧОВЕШКИ ПРАВА, за бели роби... Ужас!

И браво за ползването на правилното"Силициева долина", а не на грешното "Силиконова долина".

В грешка си: silicon valley - Силиконовата долина

silicon = силиций За "долина" няма да спорим. Даже за "силиций" не споря! Чети повече.

"Силиконови долини" няма. Виж, "силиконови възвишения" има много. :) Ама напоследък взеха да се пукат.