Коментари - Как Facebook подчини света | IT.dir.bg
назад

Как Facebook подчини света

Едва на 8 години, а вече световен лидер. Платформата Facebook определя тенденциите в бранша. За сравнително кратко време социалната мрежа натрупа 800 милиона членове и направи основателя си най-младия милиардер в света.

Обратно в новината

Коментари - Как Facebook подчини света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pinx

... е и какво като ти знаят "личната" и безценна информация? Прекалено голямо знаение и се отдава. Хората я споделят там, защото така искат.

И са тия като мене дето нямат "лицекнига" кво ша правим ... няма сме модерни :(

Споко има и модерни станали не модерни :) Наскоро си изтрих акаунта след 3 години влизане всеки ден поне по 1 път и сега се чувствам много добре. На който му трябвам - има още 100 различни други форми на комуникация. Просто фейсбука се превърна в отвратителен клюкарник и изгуби облика, който имаше навремето. Ааа и върха беше като жената ми дигна скандал че не съм качил нито една снимка с нея, та разбираш ли това показвало отношение :D След това решението за изтриване на акаунта вече беше много лесно :)

Забравихте да напишете, че Марк Цукърбърг дължи голяма част от успеха си на кражба. Значи освен всичко друго той си остава крадец.

Да, и това е поредното доказателство, че големите пари се правят по нечист път, както в случая - с кражба на идеи от състуденти. Затова след като гледах филма за М.З. моментално се отрегистрирах от фейса...

Ей поредния заблуден. Първо - "социални мрежи" имаше и доста преди FB. Имаше една камара сайтове за запознанства, съученици и т.н. FB беше поредната с малко допълнителни функции и най-вече - агресивно подтикване да се набират нови членове и взаимовръзки.

"И остава безплатен" Безплатно е само сиренето в капана :-) Всеки балък дето оставя информация за себе си, че и за околните няма акъл. Но пък и на съвременният свят много хора с акъл не му трябват - трябват му потребители ... на всичко. Хайде да са живи и здрави потребителите на многолицевата книга.

Грешиш Агенцията Га Га , сиренето все някой го плаща , може и да не си ти . Безплатни са само мечтите ...вече

изтрещя населението, тия 800 млн са недокл...... тийнове, недорасли хуманоиди, клюкарки и клюкари, хора без сериозна работа, ангажименти, добро семейство, .урви и тн

Владо

факта, че всички твои познати с профил у фейса са такива квито си ги изброил, не е събирателно за останалите.