Коментари - Билетът до Марс ще струва $500 000 | IT.dir.bg
назад

Билетът до Марс ще струва $500 000

Билетът за пътуване до Марс ще струва половин милион долара, съобщи компанията SpaceX, която на 30 април ще пусне тестово първия частен космически кораб Dragon.

Обратно в новината

Коментари - Билетът до Марс ще струва $500 000 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, той без пари бе! Запазете ми 3! И за кучето - половинка, моля...

Тази цена за еднопосочен билет ли е?

Сигурно е само цената на отиването. За връщането ще искат 50-100 милиона поне :)

за да идеш в открития космос и да пребиваваш в мкс като туристче трябват 20-35милиона $ а за да летиш със специален руски самолет, с който да почувстваш безтегловност са нужни именно тези 20000$ или сумата може да достигне до 200000$ или вие си мислите, че ей тъй с космически кораб ще обикаляте из открития космос из планетката ни хаха:) ботчета:) а сега да се говори и пише за туристическо пътешествие до марс си е доста наивно, лекомислено:) руснаците се изхитриха и въведоха този вид пътешествие, за да се издържат понеже олигарсите заграбиха всичко и космическите им програми изостанаха с 20-тина години, което е хипер изоставане...доколкото знам има 7 човека, които са били космически туристи, но те са се бръкнали с по 20-30мил. $ САМО РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА ПРАЩАТ СЕРИОЗНИ ТОВАРИ КЪМ МКС!!! макар и изостанали са все още водещи и дори помагат на китайчетата, които доста напредват понеже имат потенциал и ще са едни от водещите:)

... си изписал толкова много глупости?Прочете ли какво си написал?Къде живееш?Телевизор имаш ли?Интернет? Запознай се с материята , и тогава пиши глупости.

Какъв Марс какви 5 лева. Първо няма такова гориво което да ви върне ? Няма и организъм които да издържи на този полет - изисква се супер тренировки ! За около 8-9 месеца поради липса награвитация тялото пораства с около 4-5 см. - и губи свойство за движение !!! В основата на всичко е горивото? Така , че пътниците ще почакат поне 50 год. поради слабата инвестиция в този вид дейност.

Е, споко де! На Марс гравитацията е по-ниска! Истинският проблем ще е като (ако!) се върнат обратно. Щото ми се чини, че само от пътя до там ще пристигнат на барбекюта от космическите лъчи...

Чакаме евтини билети от визеър и компания :)

До: Анон Бе ти почакай още малко, не са пратили никого на Марс още, че да си вадиш изводи!

Егати евтинията!!! Един процент от цената на билет до МКС, която е на някакви си няколкостотин километра от Земята!

А дали ще двупосочен?

Едва ли...

Какви 500 000$, защо не 500 лева? Или вече само деца четат Дир.бг?

Интересно... Как може една частна компания да изпрати хора до Марс, а НАСА и други такива не могат да изпратят хора на Марс ..?! Има ли някой отговор на това ?

Аз не прочетох обещание че ще ги и връщат ...

И аз .. и се надявам да не ги върнат.

Връщането ще е опция в бъдещите оферти. А сега прилича на законна ефтаназия?

Де--а вашта мама милионерска. И Земята ви е малка, че ще хабите ресурси за пътуване до Марс.

Много си прост, брато! Такива като теб не на Марс, а в съседното село не трябва да се пускат - да не хабят ресурса!

Ае мама и деа на теа Милионери дето само хабят ресурси и ходят на майната си. Какво ще видят на Марс? Камъняци. Деа задръстеняците деа.

Те на луната не могат да пратят никого, освен една автоматична сонда веднъж годишно в орбита, ама тръгнали хора на Марс да карат.