Коментари - Instagram за Android - 5 млн. сваляния за 6 дни | IT.dir.bg
назад

Instagram за Android - 5 млн. сваляния за 6 дни

Instagram за Android беше доста дълго очаквано приложение, а появата му беше съпроводена с доста шум и положителни отзиви от страна на потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Instagram за Android - 5 млн. сваляния за 6 дни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей така се създава бунак-пазар, дига се шум около нещо, което е тривиално, става модно, става успешно (заради шума), после тия дето са го направили се обявяват за гении заради успеха, който няма общо с професионалните им качества. В наше време Айнщайн би трябвало да се съсредоточи не над теорията а да продаде "стотици милиони копия от неговата теория". Разбира се дефектните изрази в медиите също нямат значение, нищо че като говорите "съвместимо със" вместо "написано за" създавате у непрофесионалистите трайно разбиране, че платформата е дреболия, виж кутийката и модата около нея са друг нещо ... , а операционната система е святкащи и плъзгащи се менюта. Питам се хубаво ли е да работим за затъпяването на ближния, ако ще и да изглежда рентабилно?

Ти да не мислиш, че са пренаписали програмата от нулата специално за Андроид?! Естественно е, че "съвместимо със" е по-правилното. Никой уважаващ труда/времето си (съответно парите си) няма да се юрне да пише два пъти едно и също нещо, а после да го поддържа и развива по отделно за лудо просто защото на някой му харесва да ползва "написано за"!

регистрирах приложението и след по-малко от 10 мин. го деинсталирах.

Както и аз, не съм сигурен дали го държах и 10 мин :)