Коментари - Nokia започва патентна атака срещу HTC и RIM | IT.dir.bg
назад

Nokia започва патентна атака срещу HTC и RIM

Nokia предприе нови стъпки за защита на интелектуалната си собственост. Компанията е подала съдебни искове срещу HTC, производителя на BlackBerry Research In Motion (RIM) и Viewsonic в САЩ и Германия, съобщиха вчера от централата в Еспоо, Финландия.

Обратно в новината

Коментари - Nokia започва патентна атака срещу HTC и RIM | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте кухи лейки! Като сте толкова добри - излезте вие на световния пазар и се борете. Кво ревете като вдовица за уй! Селяндури!

Некадърниците от нокия като не могат да сътворят качествени продукти и с продажбите им да си изкарват парите, започват съдебни дела, за да изкарат нещо по съдебен път. Сега ще крънкат пари от фирмите, които успяха да постигнат повече от тях ! Явно това е бъдещето на нокия - хленчещи мениджърчета и пазара за телефони от най-нисък клас, тотално изпуснаха бизнеса за милиарди със смартфоните и сега от водещи се превърнаха в изоставащи ! До това води алчността и арогантността на техните самодоволни мениджъри !

А кадърниците от епъл като са толкова кадърни защо правят точно това в огромни мащаби?

... деба и киселото грозде деба ....

Не говори глупости бе, пич. Виж Lumia 800 и тогава приказвай, бе.

Де да знам, братчето на лумиа 800 беше изтеглено от пазара в САЩ заради фабрични дефекти. Ако и 800 е същата....

По същия начин, по който действат и "некадърниците" от Apple. Nokia дори и сега нямат слаб продукт. Всеки техен телефон е перфектен в разговорите.