Коментари - Откриха начин да принтират високоговорители | IT.dir.bg
назад

Откриха начин да принтират високоговорители

Учени изобретиха нов вид високоговорител, който може да се отпечата с принтер върху обикновен лист хартия, пише англоезичният в. "Локъл", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Откриха начин да принтират високоговорители | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, днес следобед мисля да си принтирам един лаптоп.

Града е Кемниц бивш Карл Марксщадт

Пълни глупост! (както обикновено :) 1. Плоските бръмчалки японците ги рекламираха към края на миналия век. Не намериха никакво приложение, защото: 2. Високоговорители се използват основно заради БАСА. Ако няма бас, ако ще и да ми го подаряват, не го искам, те нека си изхвърлят боклуците, няма аз да им правя тая услуга! P.S. "Принтират" ли, хахаа, че то по тая логика за малко може да се каже, че и някои интегрални схеми се "принтират", ама и бааа.. сложния "принтер" и "принтерни" технологии Хахаха Ама то модерно - сега на фрезата викат "3D принтер" щото е по-яко, аааа американо много пияно :)

ти самия освен глупости, друго не си написал. Май си пийнал малко, а?

Божеееее, Божке ! ...... На такива "учени" като теб , се отговаря единствено с мълчание .

Не, че обръщам внимание на подобни коментари, но така и така няма голяма активност: Чудя се какво е заболяването ви?! Не коментирате нито темата, нито коментарът ми (доста смислен, ясен и конкретен, впрочем). Просто подхвърляте обида и бягате - все по-често срещано явление. Това не може да е поведение на човек, мислещ и разумен. Адски приличате на ботове и ... трябва да поздравя програмиста ви, макар да представлявате само още един досаден спам.

Не са ботове а нубове.