Коментари - Какво ще стане, ако си пъхнем ръката в Големия адронен колайдер | IT.dir.bg
назад

Какво ще стане, ако си пъхнем ръката в Големия адронен колайдер

Учени от ЦЕРН дадоха сериозен отговор на малко несериозния въпрос, зададен от научния сайт Sixtysymbols.com - какво ще стане, ако човек си пъхне ръката в Големия адронен колайдер, докато в него се ускоряват елементарни частици, достигащи скорости близки до тази на светлината, пише в. "Хъфингтън пост", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Какво ще стане, ако си пъхнем ръката в Големия адронен колайдер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората развиват фундаментални науки, а тук бай-ганьовците мрънкат, че били похарчени милиарди. Имат - харчат. И ще ги възвърнат. Науката не е като нивата - 1 ден копаене = 1 декар, 2 дена копаене = 2 декара.

Да не го барнат демократизаторите на света от ХАмерика че,ще падне демократизиране на всички с петрол,газ,злато и диаманти...

То с това, което постина този проект - клонящо към 0, какво друго да правят освен да си разказват приказки.

Ба, те като се наиграха с тая безсмислена джаджа сега се чудят как хем да симулират работа, че бая милиарди са изтекли, хем да цоцат и за напред, тааа кой знае какви безумни "експерименти" може да им хрумнат... Иначе - специално по статията - даже не прилича на журналистическо любопитство, по-скоро е като специфичното надговаряне за фантазии, така характерно за лапета в 1-2 клас :) Ужас!