Коментари - Windows таблетите - само с Internet Explorer | IT.dir.bg
назад

Windows таблетите - само с Internet Explorer

Microsoft обяви, че Windows 8 RT няма да поддържа пълноценна работа с алтернативни браузъри. С други думи - Internet Explorer остава единствен избор за тази версия.

Обратно в новината

Коментари - Windows таблетите - само с Internet Explorer | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се стяга лиунуксаджиите. Там е надеждата. Туй прецакване с правила, измислени за нечия угода, или шибани затворени патенти, спиращи дъха на всичко део иска да проби в технологиите е идиотщита, породена единстено от ЕГОИЗЪМ И ЛАКОМИЯ! Свобода за всички и всеки! Кой какво си харесва, да си го взема. Който иска да прецаква - отсвири го!

Ами така ще е докато нямат реална конкуренция при PC, но аз съм оптимист... щом "Гагъл" успя с Андроид да ги измете от телефоните и таблетите, защо да не може да го направи и при PC-тата в бъдеще... след това ще се молят на такива като Mozilla да пишат програми за Windows.

тези си прилагат номерата от едно време с уиндоуса. Само, че тука няма да станат монополист,вече е късно

Не съм им фен даже напротив! Но в правото са си , все пак ОС си е тяхна! Тъкмо хората ще се ориентират към алтернативи , които в много отношения са по добри! За мен това е добра новина!

Те просто се презастраховат от това да бъдят обвинявани за чужди бъгни - за съжаление не по много елегантен начин

Ми аз от 2004-а година съм с Мозила и нямам проблем, нито пък съм занимавал Microsucks с проблеми в браузъра ми. В края на краищата, няма никакво значение какво ще слагат в този Windows, тъй като той ще се предлага само пре- инсталиран, което ще ограничи броя на Windows таблетите до броя, произведен от официалните производители. В крайна сметка, ще има 2-3 производителя (а може и 1, както стана с телефоните с Windows), които ще предлагат Windows таблети. M$ ще си ги продават на бизнес клиенти, които така и така са вързани за M$ и така... Нормалните потребители ще избират нещо алтернативно, защото за разлика от бизнеса, не са сключили брак по сметка с M$...

Тези от майкрософт се опитват да си компрометират продукта далече преди да излезе. Лоша тактика. Това мен ме отблъсква, а иначе бих купил Уин 8 за таблет

И на тоя таблет ще ползваш само браузера?

Няма да повярваш какъв огромен процент от ползвателите на таблети ползват само браузъра за сърфиране :)

Хаха смешници тогава забравете някой да си го инсталира доброволно, IE - това браузер ли е изобщо.Е за такива номера ги съдят за монопол и с пълно право.

В днешно време, особено при таблетите МС никакъв монопол нямат, така че този номер не върви. За съжаление има апликейшъни, които са проектирани само за ИЕ и на други браузърри не вървят, така че и аз чакам читав Уин таблет и май само в USA има на добри цени.

за Apple-ските устройства (iPhone, iPad, iPod) също няма други браузери... няма как да те съдят за подобно нещо, при положение, че М$ са мноооого далеч от монопол при мобилните устройства

Помисли си пак дали няма други браузъри за устройствата на Ябълката :)