Коментари - Марк Зукърбърг изгубил $4,7 млрд. за 11 дни | IT.dir.bg
назад

Марк Зукърбърг изгубил $4,7 млрд. за 11 дни

По-малко от две седмици след като индексът на милионерите на Блумбърг постави основателя на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг на 29-о място в списъка на 40-те най-богати хора в света, сега той излезе от този списък, съобщава в. "Лос Анджелис Таймс", цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Марк Зукърбърг изгубил $4,7 млрд. за 11 дни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готово от 26 вчера скочиха на 29 днес, ...всичко е така както е прогнозирано - пълен контрол на "хауса..." :)

haters gona hate...

Този който е спонсорирал фасебоок няма да допустне да изгуби парите си, той не е за първи път там. Около 26 $ Очаквам да започне реалната търговия така се дава шанс да се налеят повече пари в идеята.

Около 2000 година много малоумници изгоряха покрай дот ком балоните. И въпреки това се намират олигофрени да помпат измислици като фейсбук. Реалната стойност на ФБ е стотици пъти по-ниска от борсовата.

"Изгубил"? Губи се нещо, което го имаш... в противен случай всички ние ежедневно губим милиарди! Разделянето с излюзиите едва ли може да се нарече "загуба"...

Доста добре казано :-) Така по заглавието излиза, че все едно той ги е имал тези пари :-) Нито ги е имал, нито ги е губил... а може и никога да не разполага с такава сума...особено ако разчита само на тази зи "идея"

Не знам, но според мен шокът да загуби 4.7 млрд е равносилен на този нормален човек да загуби 500лв примерно..

Ако нормален човек намери чанта с 10,000 на пътя и после изгуби 500 лв би изпитал същия "шок".

Не е така, защото ще са намерени, а не както в неговия случай изработени...

Ал

Будалите - "инвеститори" никога не свършват. То не бяха "инвеститори" в .com бума, "инвеститори" в недвижими имоти, а сега "инвеститори" в един уеб сайт, за който ги лъжат че струвал 100 милиарда... :)

и после си го преместил от единя в другя крачол

Нищо не е изгубил. Само леко са го приземили, а трябва още много. Оценката е мръсно раздута с цел - лапане от идиотите "инвеститори".

Само неговата ли? А на целия крадлив гугъл с всичките му балончета? някои сте забравили дотком крашовете около 2000дната.

дреме му на раницата

Останалите 14.7млрд. също са на хартия.

Предвидливо обърна 1 милиард в кеш още първия ден на борсовата търховия

След като основните му активи са само в акции на Фейсбук, то дефакто тези пари не ги притежава, докато някой не му ги даде, като му изкупи акциите. Може и да е загубил много пари, но това е само на хартия

Спешно купувам акции на ФАЦЕБУК за по 5 цента парчету! Все още ги давам!? Незнам дукуги?

Будала , Фместу да ги дадеш за тоалетна хартия ...

ти па. гъзпаирот е по-скъп. от50 стинки нагоре ролката за неползвана. виж ако е малко поизползване може да стигне до кам 15-20 стинки. а за 5 цента - хамерикански бая требе да е търкано с нея и да се оакала. тъй че добре дава...