Коментари - Центърът на София с безплатен интернет | IT.dir.bg
назад

Центърът на София с безплатен интернет

Центърът на София вече е безплатна Wi-Fi зона. Две от най-гъсто населените и посещавани локации в столицата – цялата пешеходна част на бул. Витоша и пл. Славейков – стават свободни интернет пространства.

Обратно в новината

Коментари - Центърът на София с безплатен интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безплатно микровълново облъчване!!! За всички ще има - за малки, големи и още по-големи!! ...после се чудете, защо нямате деца.

Бравос!Тези хора мислят за нас ! До сега гадаехме кой има по-хубав телефон, а сега сами ще си ги вадят !! А може някои и лаптопи да носят!!!Ще заредим заложните къщи с много стока, ще има разнообразие за купувачите... всички ще са доволни . Ове е демокрация!!

СМ

Яворе, Яворе (ГДБОП) тези ти разказаха играта. Не знам от кой ще искаш инфо кой е писал от това ИП

то платения им адсл не става за нищо та си представям тва как ше се влачи

В Бургас от доста време има свободен интерент достъп на някои възлови места. Скоростта е прилична. В София също има от по-рано (например градинката в която е театър София).

Даааа, със скорост 1к на час и опция всеки да "слуша" какво правиш в нета :) Да ви имам инициативите :)

и с какви скорости ще е този Интернет??? Ако е като тоя със флашките, Vivakom как ще си го начукат хахаха Спийдтеста ми показва D=0.19 U=0.10

Абе келеш, хората ти го дават без пари! А ти мрънкаш! извинявай, че те наричам така, без да те познавам, но от писаното те виждам като такъв! Недей така, замисли се!

Абе келеш, с такава скорост по-добре да не дават нищо!

БРАВО !!! Това е наистина прекрасно ! И за центъра и за в Автобусите ! Прекрасна инициатива !

Това е незаконно! А как ще се логва трафика? Как ще спазят Закона за електронните съобщения след като не знаят кои са потребителите на Интернет?

Мобилния ти телефон достатъчно лична информация предоставя и без да е нужно да се логнеш. Най-малкото имаш уникален IBAN, който върви с мобилното ти устройство, което от своя страна е закачено за някакво име и куп други неща с които да те идентифицират :) Ако връзката не е мобилна има други начини. Не бой се няма да останеш анонимен

доста си тъп

IBAN не беше ли номер на банкова сметка (International Bank Account Number)? Какво общо има с "мобилното устройство"?

Винаги ще се намери някой, който да се опита да разруши всичко хубаво. Толкова ли си малоумен, че да не можеш да потърсиш в гугъл как ще се осъществява това ? Мислиш ли, че една компания която и да е тя ще си позволи да прави нещо незаконно и то толкова явно ?! Аман от комплексарщини. Какво нямаш телефон или нямаш път по тази линия и те е яд, че няма да можеш да ползваш нещо на аванта ли ?! Злобата и алчността ще ви поболее.

Това не е ли дъмпинг на пазара. "ВиваБТК" има 2милрда задължения и прави подаръци. Какво ще стане, ако дъмпингът се изиграе с череши. Може да ви стане по нагледно. В автобус е приемливо да има безплатен интернет, под формата на реклама и др. Този район, другите оператори, просто трябва да го отпишат от плановете си за клиенти.

Ами да бяха пуснали другите оператори в този район безплатен интернет, като са толкова загрижени за клиентите си... Браво на Виваком! :)))

в монтана това го имаме от 3 години, пък никъде не ни пишат .

То в Монтана е като в Македония - всичко е първо и най голямо . Има и примери ...

Това е чудесно! България става за пример!!!

да, това е едно от малките неща с който удряме по-голямата част от света у земята. много малко страни имат по-добър и евтин интернет, както и добри ИТ специалисти както тук.

А то и с други неща ги удряме в земята, ама не са за хвалене :))