Коментари - Вирусът ”Flame” получил команда да изчезне | IT.dir.bg
назад

Вирусът ”Flame” получил команда да изчезне

Компютърният вирус Flame (Пламък), открит наскоро и определян като "кибер оръжие" насочено срещу иранската ядрена програма, е получил заповед да изчезне безследно, според компанията за компютърна сигурност Symantec.

Обратно в новината

Коментари - Вирусът ”Flame” получил команда да изчезне | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Alex

и каза Бойко "изчезни" и вируса дим да го няма

Самият факт, че има такъв вирус и е направена огромна инвестиция за създаването му е меко казано плашещ! А какво и къде краде и вижда и променя, това май никой не знае! Хич не е добра тази работа.

Абе, хора, нямате ли напоследък впечатление, че всички изтрещяват - и всеки поотделно, и Човечеството като цяло? Вече ден не минава без нова и още по-умопомрачителна и немислима дебилия, и то от официални и уж сериозни институции и персони!

Хмериканците замитат следите, а?

Е тия ни взеха вече на мезе. Ся има Flame или няма ?!?!? Последно :D

"След това съобщение израелският министър, ..., оправда използването на такива вируси" Гузен, негонен бяга :-)

"В края на последната седмица, някои управляващи Flame центрове изпратиха нова команда към заразени компютри",... Първо уж "Касперски" го откриват ... После "Саймантек" или журналистите така се изказват, че едва ли не знаят къде са въпросните центрове. "Касперски" и "Саймантек" са най-големите пакостници..

ако арабин (и не само) има сайт, в който прокламира своите възгледи - това е кибер тероризъм... ако някой хакне сайт - това е кибер тероризъм. а недай си Боже да публикува емпетройка... но да пуснеш с държавни пари вирусче, което може да взриви атомен завод в държава, на която нямаш обявена война, това е ... опа. извинете, не исках да кажа нищо лошо за Холокоста, честна дума!

+1

+++1!!!