Коментари - Google изтри стотици пропагандни видеа | IT.dir.bg
назад

Google изтри стотици пропагандни видеа

Гигантът Google закри четири профила в Youtube, които насаждат омразна реч и пропагандират тероризъм, след сигнал на британските власти. Компанията освен това изтри над 600 видеа.

Обратно в новината

Коментари - Google изтри стотици пропагандни видеа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На вниманието на автора: Думата 'видео' НЯМА, НЯМА, НЯМА многожествено число в българския език - 'видеа'. Просто няма. Има видео клипове, например. Аман...

Думата "видео" няма множествено число на български - вярно. Но пък и българска дума "многожествено" няма ... Лъжица катран и каца мед разваля - пази меда от катрана!

Че са умни и хитри амеркинаците е факт. Ама как барем малко не взехме опит от тях за това. Големи сме дремала! Само плюйм, мразим и завиждаме. А се дигне някой нагоре, дърпаме всинца надоле, само и само да не е повеке некой от назе. Ний в калта и той при нас ... Баси нацията ....

С две думи Гугъл пропагандира омраза срещу някои организациите и в частност Ал-Кайда...

Разликата е в самолетите - едните са безпилотни. Иначе, са една и съща сган, платена с едни и същи пари. Резултатът е лош - на базата на "Тероризма" и "Борбата с тероризма" са прошмугнати толкова ограничения на свободата... примерно, единствените доказани кибертерористи са Израел с техния вирус срещу Иран. Но... АКТА ще гони всички които са копирали някакви мрз-та.

Evala!

Гугъл започва да показва истинското си лице - интсрумент за манипулация и контрол на информацията... Спрели били видео на "терористи" - интересно, а американците какви са след 160 хиляди убити иракчани? Терорист си ако убиеш 100 човека - ако убиеш 200 хиляди си герой и омиротворител.. Позор!

Ехо, ЦРУ-то? Шегувааааах се, моля, не убивайте мен или роднините ми!

"Predator" is coming to your position as we speak...

ТОЧНО! Само ми е интересно колко време,че стои писаното от тебе. Че нашите п...едали, само гледат от запада! Ония там като п...ръднат и тука се н...асират! (преди гледаха СССР, сега америка). 100% ще те резнат!

Същите, които 'без да искат' предоставиха достъп до пощите на китайски дисиденти?