Коментари - Руски Уеб гиганти ще завладяват света | IT.dir.bg
назад

Руски Уеб гиганти ще завладяват света

Руските Уеб гиганти, които се радват на почти пълен монопол в Русия с Интернет сектор в пълен подем, вече не крият амбициите си и искат да разклатят господството на мастодонти като Google на пазарите в чужбина, предава АФП, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Руски Уеб гиганти ще завладяват света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разгеле! Вече не издържах без колхозная търсачка, която най вероятно ще "ползва" данни от Гугъл. Благодарим ви, братушки, за новото технологично чудо след ЗАЗ, Москвич, и Мраз =)

Руските продукти срещу Google нямат шанс. Ако преди 5 години не бяха толкова изостанали, днес вече са много изостанали

Преди години една от руските търсачки се опита да направи нещо тук но тихомълком изчезна. То и сега можеш да пишеш заявки на български на руския yandex - друг е въпроса какво излиза.

От Русия по големо нема :)

Мисля, че амбицийте на руснаците имат смисъл, стига да могат да ги реализират!!! Би било мн. добре за нас българите! и останалия славянски свят!

Научи се бе, човече маленко - не се пише в множествено число на български, буквата "й". Тя, ако е налична в единствено чило се трансформира в буква "и" - най простото правило, което МАСОВО не знаете! За случая - думата АМБИЦИЯ в ед.ч. когато е за мн.ч. става АМБИЦИИ. Къде си спал бе хубостнико? 90% от твоите набори са такива кратуни - кухи, ама горди; не знаещи, ама нахални. А спрете се, замислете се. Бъдещето е пред вас, ама не ви иска прости! Иначе ще си седите там долу, в калта, докато свят ви се изясни.

Аз мисля , че български не му трябва , да знае английски и още 1-2 езика пък нека му е зле:) Колко човека знаят и говорят български ? Като отиде в чужбина да работи/както прави всеки интелигентен млад човек/,къде ще му трябва ? Само няма да ме контрираш със заучени кухи "патриотични " фрази. Светът се глобализира , езиците също, от екзотични езици няма да има нужда в бъдеще!

А пък аз мисля, че има смисъл да научиш да пишеш думата амбиция в мн.ч.