Коментари - Неутрализирана е най-мощната хакерска групировка в България | IT.dir.bg
назад

Неутрализирана е най-мощната хакерска групировка в България

След няколко месечно разследване антимафиоти проведоха безпрецедентна за страната операция срещу организирани хакерски групи в Интернет.

Обратно в новината

Коментари - Неутрализирана е най-мощната хакерска групировка в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

утре пак ще църкате, като някой ви 'влезе в пощата'. темерутите веднъж да направят нещо свястно, и хоп-разни идиотчета по инерция пак си плюят.

Големи злодеи бре ! Сигурно и торенти са сваляли. Айде Бойко дай пари на ГДБОП за оборудване, че почнаха да крадат на хората компютрите.

Големи злодеи няма що. Сигурно са играли някоя кракната игра. А тези от ГДБОП явно имат нужда от ново оборудване и компютри.

аззз

браво

"...Била използвана сложна система от зомбирани прокси компютри за тунелиране на връзката към него с цел прикриване на истинското му местонахождение, както и това на администраторите на сайта. Установено е, че уебсайтът е регистриран от криминално проявен и осъждан мъж с псевдоним сSlaserX,член на форума. Той е криминално проявен и осъждан. ..." Боже мили!!!! Ако това е отчет за ББ може и да мине, за Я'вор я мине, я не мине ( но няма екшън - сиреч гонене по покриви like chitanka и сигурно няма да мине), но за данъкоплатците ич не минава! "...Предстои да им бъдат повдигнати обвинения за извършвани от тях престъпления в областта на високите технологии...." Е колко па да са високи тези технологии, не са по-високи от ББ или Я'вор!