Коментари - След Windows 8 идва Windows Blue? | IT.dir.bg
назад

След Windows 8 идва Windows Blue?

Следващата версия на Windows 8 няма да бъде "9" - "осмицата" ще бъде последвана от Windows Blue, твърдят източници на The Next Web.

Обратно в новината

Коментари - След Windows 8 идва Windows Blue? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Споко, Blue е работното му име. Всяка версия си има работно име преди да решат как ще се казва окончателно. 100% няма да остане така. Много е вероятно да е 9 както е тръгнало...

Забравили да добавят една дума накрая, а именно Windows Blue Screen.

8 се провали с гръм и трясък още преди стартирането и вероятно им е дошъл акълът в главата (Или по-точно нямат избор просто), та набързо са махнали каквото хората ги дразни в 8 и са сложили каквото махнаха без нужда

Стига хейтене-боза-седем си готин,няма основание да се мисли че осмицата ще е калпава!

Там е работата, че има. Win 95 беше боклук. Win 98 беше супер. WinME беше боклук. XP е супер. Вистата беше боклук. 7 - тя си е супер - няма спор. И каква ще е 8 тогава? Боклук, или супер?

Se taia

Винаги има основание следваща версия да е по сбозана :) Примери след 98 идва МЕ (боза), след ХР идва VISTA (боза) и логиката може да продължи :)

Blue понеже ще е пълен с Blue Screens of Dead

Това малко ми звучи като виц. Толкова негативни асоциации свързват думите Windows и Blue, че Microsoft направо ще с вкарат автогол, ако го оставят така. От друга страна може и да е PR акция от вида "Нека да се смеят, само да купуват!"

Мисля, че вече смениха BSoD с нещо друго в 8 .. може нарочно да е ... един вид - вече няма :-)