Коментари - Космонавтите с успешна мисия в открития космос | IT.dir.bg
назад

Космонавтите с успешна мисия в открития космос

Командирът на екипажа на Международната космическа станция (МКС) Генадий Падалка и бординженерът Юрий Маленченко прекараха шест часа в открития космос в изпълнение на руската космическа програма, съобщиха ИТАР-ТАСС и ДПА, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Космонавтите с успешна мисия в открития космос | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напълно нормална-между 5000 и 10000 usd на месец в зависимост от качествата. получават се и допълнителниза рискове поети -като излизане в открития космос-до 1000usd за 1 път.има и спонсорски и рекламни пари,но там делят с организацията която ги изстрелва. не се забогатява яко.

Благодаря за отговора. Аз също се поразрових из дебрите на интернет и открих, че в НАСА стартовата заплата е 60-62 000 долара и с времето достига до 100 000. Като цяло не е малко, но знам ли .. сякаш ниска ми се вижда за толкова рискова професия. Но дет се вика професия като професия. Като не ти харесва заплащането си намери друга работа и така.. :)

забравил си да уточниш,че цифрите се отнасят за годишна заплата,а не месечна.целта за военните е да направят генералски пагон и заплата,а за цивилните-да влязат в готина фирма след време.тогава и кинтите са повече.

Интересно ми е каква заплата взима един космонавт, още повече от ранга на командир на МКС ?

1 ЧОВАЛ РУБЛИ

Пише се "чувал",неграмотник!