Коментари - Не харесваш Windows 8 - връщаш се на 7 | IT.dir.bg
назад

Не харесваш Windows 8 - връщаш се на 7

Потребителите на Windows 8 Pro ще могат безплатно да преминават от новата ОС към по-стара версия на операционната система, вкл. Windows 7 и Vista.

Обратно в новината

Коментари - Не харесваш Windows 8 - връщаш се на 7 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с това колко пари искали за ъпгрейд, даунгрейд и пр. Истината е Pirate Bay, Arena или квото там се сетите.

Ама че майтап :) Ми праскаш един имидж преди "ъпгрейда" и след това си се връщаш на каквото си имиджнал :) Определено е безплатно :)

А направо до XP-SP3 дали ще можем да се връщаме

Чудно как като за Windows7 имаше същата политика (за връщане към Windows XP), накрая се оказа, че Windows 7 е прекрасна операционна система... Защо кухи лейки, не приемете, че същия филм може да се повтори?!

я пак помисли за кой беше за 7 или за Виста

Защото ако не си забелязал, Майкрософт имат последователност - 95 - лошо, 98 - добро, 2000 - лошо, Xp - добро, Vista - провал, 7 - супер. Ти нали не очакваш, точно сега да почнат да се променят ? Освен това, въпреки, че не е излязла официално, 8-цата изтече във финален вариант, онова което ще се инсталира на новите компютри от Октомври. Ти виждал ли си кво е дърво в някои отношения? Как човек дет е свикнал на 7 ще гледа тва ръбатото, дет няма дори аеро и изглежда на моменти по зле от 98 (еднообразен цвят по цялата ширина и дължина на прозорците) ?

Много приказки четеш. Ти 8цата пробва ли я или си говориш така, щото да си готин че хейтваш.

А ще връщат ли пари за разликата?

абе ти си интересен човек. не стига че не ти искат пари да се доунгрейднеш, че не те глобяват за пропуснати ползи, ами и разликата да ти били върнали. ама каква е тази наглост, какво е това безочие, каква е тази ерес, какво е това чудо ...

Ал

Хиляди благодарности за М$! Ползвателите му ще могат БЕЗПЛАТНО да се даунгрейдват :)

"В момента достъп до новата ОС имат производителите на компютри и разработчиците." Вие сериозно ли си мислите така? :)))))))

Абе тия не се научиха от чичо си Стив Джобс... Твърдиш до дупка, че боклукът ти е най-добрия... А тея още на са го пуснали официално за крайни клиенти и вече заден дават...

На крив макарон виндозето му пречи. Разбрали/видяли, неразбрали/невидяли, но 95 е най-добре! Опс, линукса е най-добре.

Навреме са разбрали, че от 8 нищо не става и са помислили за downgrade...

Ще има да се връщааат