Коментари - Nokia подготвя евтин WP смартфон | IT.dir.bg
назад

Nokia подготвя евтин WP смартфон

В навечерието на големия анонс на смартфони с Windows Phone 8 от Nokia в интернет се появиха информации, че компанията подготвя и евтино устройство с платформата на Microsoft.

Обратно в новината

Коментари - Nokia подготвя евтин WP смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме че Нокия до скоро беше производител N1 като общо количество телефони, наскоро беше изпреварена от Самсунг. Така че да не я оплакваме засега.

Ключовата дума е "евтин" - това е пазара на нокия - евтини телефони. Хората с възможности за по-скъп телефон имат и по-големи изисквания, които нокия явно не можа да удоволетвори ! Затова им остава пазара на евтините телефони за хора без претенции към качество, надеждност и иновации !

Пише неща без да мислиш... само от неприязън към дадена макра или операционна система.

Не, човека си е съвсем обективен. Нокия изпуснаха пазара на телефони висок клас още преди 2-3 години. Телефоните съм им боклуци, но инженерите им са богове. 80% от телефоните им издържат години след като им изтече гаранцията. В работата имаме работещи телефони от 2006-та година. Но става въпрос за най-ниския клас. Средния и висок клас телефони с изключение на 1-2 модела се скапват около 18 часа след като ги включиш :) На Самсунг, Моторола и ХТЦ например телефоните макар и супер скъпи работят до 4 дена след като им изтече гаранцията. Големи са тарикати.