Коментари - Samsung пуска собствен браузър | IT.dir.bg
назад

Samsung пуска собствен браузър

Samsung планира да пусне собствен уеб браузър за мобилните си устройства Galaxy. Приложението стъпва на технология Webkit, която е в основата на гугълския Chrome и Safari на Apple, съобщи CNET.

Обратно в новината

Коментари - Samsung пуска собствен браузър | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

откакто ме изпържиха с тая тяхна скапана БАДА ОС повече за софтуер от самсунг не искам да чуя.

Сигурен съм , че ще прочетем и за спирането му :-)

Днес независимия американски съд в калифорния САЩ, съобщи, че Самсунг са осъдени да не пускат собствен браузър, тъй като намерението за пускане на браузър е патентовано от Епъл в следствие на което с тези си действа биха нарушили патент на ябълката.

:-D

Видяхме им опеарционата система , браузерът може да е още по-голямо фиаско ... ама нека дерзаят :-) Трябваше да си останат с телевизорите ихладилниците , а да оставят софтуера на хората които го умеят и хардувера на инжинерите които могат да го проектират :-))) Когато са инжинерно проектирани всяка жълта фирма може да произведе компонентите.

А ние виждаме твоята грамотност !

Ти в самсунг не се съмнявай. То се знае коя компания продава най-много телефони и потребителска електроника за последните години и това не е случайно. Иначе като имаш претенции за знания поне се научи как се пише инжЕнер.