Коментари - HTC пуска смартфон без зарядно | IT.dir.bg
назад

HTC пуска смартфон без зарядно

Към края на годината британският оператор O2 и смартфон производителят HTC ще пуснат на пазара модел без зарядно устройство.

Обратно в новината

Коментари - HTC пуска смартфон без зарядно | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип това е прекрасна идея. Много отдавна трябва да я направят с закон. Ползвам вече 4-то пололение HTC и само първото ми беше с миниUSB. Всички останали бяха с микро USB. Щом и за мен антипатичните от Нокия почнаха да ползват USB вместо онзи тъп кръггъл накрайник... Само сега и идиотите от Ейпъл да ги задължат и ще е супер. Аз имам 2 мобилнителфона, таблет, хендсфри, външен хард и какво още беше там и всичко е на микро USB. Ползвам си само зарядното от HTC-то за да си зареждам и телефоните и таблета и хендсфрито. Всички други кабели и зарядни са прибрани в шкафа и събират прах

Не е нужно да задължават "идиотите" да минат на usb - достатъчно е да треснат данък зарядно, и те сами ще си направят евтин преходник (най-вероятно гъвкаво кабелче).

Абе да ти пик... на иновативния бранш, чак сега леко и плахо почват да въвеждат някаква масова унификация на зарядните - добре че е USB-то.... Такъв преразход и тормоз са тия хиляди зарядни всяко със собствен конектор и напрежение... Срамота е толкова време да им отнеме, все пак доста от сносните телефони винаги са имали някаква USB-поддръжка, USB e сравнително стар и добре утвърден стандарт....

да усб кум пц - ок, но познаи дали накраиника кум телефона е универсален ... пак трябва да ползваш само техния кабел *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ай стига бе... тия ме отчаяха.... Сега още 20 години ще унифицират кабелите...