Коментари - Samsung и Google с обща стратегия срещу Apple | IT.dir.bg
назад

Samsung и Google с обща стратегия срещу Apple

Шефът на мобилното подразделение на Samsung Шин Джонг-Кун ще се срещне днес с председателя на борда на директорите на Google Ерик Шмид, за да обсъдят обща стратегия в патентната война срещу Apple, съобщи KoreaTimes.com, цитиран от TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Samsung и Google с обща стратегия срещу Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати, не мога да преценя дали си тъп и заблуден или си просто форумен трол, чиято цел е да дразни. Жалко че не се познаваме, за да си говорим пак като обявят резултатите за текущото тримесечие. Но пак мога да ти дам едно сравнение - за 3 дни от пускането си на пазара iPhone 5 е продал 5 милиона бройки. За 2 месеца от пускането си на пазара Galaxy S3 е продал 10 милиона.

Изказването ти е смехотворно. Може би не си забелязал, но Apple са най-скъпата компания в света, а продуктовата им линия се състои от няколко компютъра, няколко лаптопа, смартфон, mp3 плейър и таблет. Самсунг продава хиляди различни електрически и електронни уреди и приходите им пак са смешни спрямо тези на Apple. Но това е само финансовата страна на нещата, която не е важна в случая. По-важното е, че Самсунг залива пазара с евтини боклуци, а вече и не чак толкова евтини боклуци, а Apple продава премиум продукти на доста висока цена и стотици милиони хора по света им се доверяват и не само това, ами и дават най-високия рейтинг на потребителска задоволеност от марката. Това за теб сигурно няма значение, след като Apple е "фирмичка".

Събрали се краставите, крадливи магарета да обсъждат атовете, ей това става.:) Много са жалки жълтурите с тези приказки за иновациите. Ако не са Гугъл зад тях ще минат пак на перални.:)

За иновациите са напълно прави. Айсифона няма никакви иновации в последните модели. а в САЩ не е важно какво си изобретил, а кой го е патентовал. Стигна се до малоумие да бъде патентован правоъгълник със заоблени ръбове или гените. Гледам епъл се отказаха от картите на гугъл и виж каква я свършиха :). Ако се откажат от частите на самсунг каква ще я свършат :). Като не могат да създадат по добър продукт, разчитат на независимия Хамерикански съд хаха

Смени си ника на iStriker, че явно си поредното iZombi. Имам Samsung Galaxy S III и iPhone 4S. Имал съм и предишни модели на Samsung и iPhone 3G. За разлика от Aplle мога да кажа, че продуктите на Samsung/Android се развиват и стават все по-добри. Честно казано съжалявам, че се набутах с 4S-ката. Според мен Apple в момента все още се носят по инерция, но на повечето разумни хора им става все по-ясно, че започват да издишат. Не споря, че допреди няколко години бяха стандарт за иновативност и качество, просто времената се променят.

Имаш дръжки ... Погледни съседната новина , че LG завеждат дело за откраднати 7 патента за дисплеите на Самсунг и тогава пак пиши. Самсунг явно не се свенят да крадат и от своите :-)

Говориш, че Apple вече нямали иновации. А какви са иновациите на Самсунг? ахахахаха не мога да спра да се смея. Корейците са известни крадци на идеи. В следващата една година ще ги залеят с патентни дела. Сега са от Apple, LG, Microsoft, но през 2013 и други компании ще се присъединят след като видяха, че съдилищата по света признават интелектуалната собственост и могат да се защитят.

jizast

Абсолютно вярно :-D

jizast

Самсунг и Гугъл се събират да обсъждат стратегията си...Така е, слабите се обединяват, чудят се какво да правят за да спрат настъплението на Епъл

Слабите!!!!Я провери кога излезе Андроид и вече колко държи от пазара на мобилни ОС.Провери и каде се произвеждат и от кого частите на Айсиктирфона.Сигурно не ползваш Gmail,Google Google map защото са създадени от слабите.

Не знам кои са слабите, едните правят карти на морското дъно, а другите ползват карти от миналия век :)). Едните правят най добрия телефон в света и продават по 50 милиона телефона на година, а другите правят телефон който се драска с калпави карти на двойна цена и продават на половина бройки :)

50 млн. телефонИ - защото Самсунг имат и пръчки застинали в зората на технологиите по за 20 , за 50 , или за 100 долара без договор... Трябва да се сравняват единствено цифрите за серията Galaxy срещу iPhone.

Настъпление? Към какво? Да не са започнали да произвеждат перални и хладилници (там няма навигация). Гледам, че с телефоните не им се получава напоследък...

Самсунг във всяка едно отношение са светлинни години пред нахапаната ябълка

"изправена пред криза в иновациите"? Те са там от повече от годиниа