Коментари - Nokia Lumia 920 е по-скъпа от Galaxy S3 | IT.dir.bg
назад

Nokia Lumia 920 е по-скъпа от Galaxy S3

Nokia обяви цените за новия си флагман Lumia 920, които са с до 25% по-високи от тези на конкурента Samsung Galaxy S3. Финландският производител на мобилни телефони рискува да получи негативна реакция от потребителите и да застраши усилията си да настигне конкурентите.

Обратно в новината

Коментари - Nokia Lumia 920 е по-скъпа от Galaxy S3 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божинов е голямата надежда на БГ футбола, ама ньещу ни стана ...

Нормално е да е по-скъп, макар, че са се изхвърлили доста с цената. Едното е жълтурска марка с бъгава операционна система, другото е Нокиа с УинФоун и камера с 3 класи над останалите. Като изключим огромното тегло, 920 е може би най-доброто предложение в този клас. Е, да не забравяме и Айфон 5, но Апл са все още в друга орбита и са недостижими.

жълтурски телефон е iphone баце....прави си се в Kитай, от КИТАЙСКА марка - Foxconn, low-cost качество разбира се ..

Като се има предвид, че Уиндоус е на 90% от компютрите по Земята и вродения мързел на хората да учат нови неща(мен Андроида вече ме дразни, щерка ми също не го харесва) мисля че има огромен шанс за успех. Тъй като ще има и нискобюджетни смартфони на Нокия като за нас, и много скъпи като за топ мениджъри които познават само Уиндоус и не искат даже да минат от ХР на 7-ца.

"Безжичното" зареждане не носи никакви удобства, а напротив. Докато се зарежда нормален телефон, можеш да си го вземеш в ръка, да си провеждаш разговори и т.н. без да прекъсваш зареждането. А с "безжичното" зареждане на Нокиа, той трябва да стои постоянно "залепен" с гръб към поставката зарядно (която също е свързана с жица към ел. инсталацията м/у другото). Така че този тип "безжично" зареждане е тотално безмислен и дори води със себе си неудобства.

Ivan

Щом ти харесва, да го зареждаш жично, какво ти пречи пак да си го зареждаш така. Идеята е, че можеш да правиш едното от двете...по избор...

Определено не знаеш за какво говориш... Коя навигация на SGS3 е по-добра? За екрана, няма да коментирам изобщо, дори този на моя HOX е по-добър от на SGS3. Относно сигурната...то не беше ли точно SGS3, който имаше нужда от кръпка, заради сериозен бъг, а? Не съм им фен, но знаят какво правят...когато иде реч за желязото... виж от към маркетинг...има още какво да учат.

Nokia са полудели. 650 евро? За телефон от пластмаса? Apple използват алуминий и стъкло за същата категория продукт. Премиум телефон от поликарбонат?! Това е все едно швейцарски часовник от пластмаса, а не от титан или керамика.

С тая цена на забиващата Win-боза съвсем ще закъсат. Да не говорим каква пръчка изглежда Lumia-та, все едно с мобифин ходиш :)

Велика камера има този телефон

Колкото и да е велика , не вярвам да върши по-различна работа от камерата на който и да е друг телефон . Нали всички се снимате единствено за фейсбук , тогава какво значение има каква е камерата ? А човек , пък , на кгото трябва истинака камера му е все тая какъв ще е телефонът , по скоро единственото , което би го интересувало е да има слот за флаш-карта .

Определено Lumia 920 е по-добра от S3. По-добра камера, по-добър дисплей, безжично зареждане, безплатна навигация и с по-добра ОС.

Преминаването от Simbian на Windows за потребителите на марката определено ще е доста стресиращо. А и не знам дали това няма да превърне Нокия в първия телефон страдащ от компютърни вируси

Защо си мислиш, че няма вируси за Симбиан или Андроид?!

Яяя,че тия са свили патента на отхапаната ябълка-тях няма ли да ги съдят,че нещо делата намаляха напоследък

Аз знам защо този телефон ще е по-скъп от конкурентните! Това ще е последния телефон на Нокия преди фалита и това му придава историческа стойност..

опитват се да влязат в схемата на Епъл- хората да си мислят, че като е скъпо е хубаво