Коментари - Продават златни iPhone 5 за по $35 000 | IT.dir.bg
назад

Продават златни iPhone 5 за по $35 000

Когато маркетинговият директор на американския технологичен гигант "Apple" Фил Шилър определи направения от стъкло и алуминий iPhone 5 като "абсолютно бижу", едва ли е имал предвид именно онзи смартфон, инкрустиран с 53 брилянта от ливърпулски бижутер, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Продават златни iPhone 5 за по $35 000 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iPhone Forever !!!

тези са за внуците на Цар Киро :)))

Haters gonna hate. К'ъв ви е проблема, постоянно ходите и дропите на всяка новина свързана с Апъл.... Не съм видял до ся в никоя андроид тема да има толкова хейтърщина от страна на Апъл феновете... после ние сме били овце.. то си личи на кой му има нещо нередно ... кво толкова ви е яд... че пластмасовото Жалакси не са го направили със злато ли.. ееееее аман

Андроид теми няма освен лоши, защото медиите не взимат пари от андроид, но за никой не е тайна, че цяла верига от сайтове се изхранват пишейки за епъл и то пишейки ама какво :). Бъга се оправя с едно ъпдейтче, а картите на иос как се оправят ....с ползване на гугъл карти :)

Не си видял??? Толкова си гледал.

Защо ли точно iPhone на Apple правят златни! А кажете деца?!

Истинските телфони за богати не са епъл без карти, но със злато, а разни други марки като Верту и т.н. интересувай се де, не пъди епъл овчар :).

Добре, че Apple са създали света... Чувал ли си за Amosu версията на Sony Ericsson W880i или за диамантената Motorola RAZR V3i на D&G. Да не си бил в детската градина тогава, че мислиш, че само прехваления бъглив iPhone е позлатен или преработен от някой?

Ако не ти е известно много преди Айфона е имало специални колекционерски серии телефони със злато, диаманти и платина.

Скоро от епъл щели да пуснат модел за мега яки гъзари и богаташи. Само за 20 000 долара щели да пуснат айфон 5, но с истински карти. Айдеее на опашките.

Отхапаната ябълка е земно изкушение, но това вече е извращение! Змията Кук с луксозни изцепки ще се запомни! Ябълката не е кисела, тя е червива!

Дали се надрасква покритието или са му по добри картите ..