Коментари - Смартфоните с 4 ядра ще струват около $100 | IT.dir.bg
назад

Смартфоните с 4 ядра ще струват около $100

Към края на 2013-та година в Китай ще се продават четириядрени смартфони на цена 100 долара. За това безпрецедентно поевтиняване ще допринесат конкуриращите се производители на процесори Qualcomm и MediaTek.

Обратно в новината

Коментари - Смартфоните с 4 ядра ще струват около $100 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами сега , какво ще правят iДиотите дето сега си купуват оная правоЪгълната кутия със заоблените ръбове , iDiotPhone за 800-1000 долара при това с най-макия екран с двуядрен процесор , почти без GPS и напълно нефункционален и ненужен , следващата пролет като на пазара излезат 150 доларови , 4-ядрени смартфони с 5 - 6 инчови дисплей . Единственото което им остава според мен е да ползват тези правоЪгълни кутий със заоблените ръбове , iDiotPhone за ВИБРАТОРИ , така поне ще вършат някъква работа , нали ?

Че си пълен идот е ясно , но защо го признаваш на всеослушание ? С такива прости парчета като теб България винаги ще е на дъното. Айде спестявай стотинки за китайското телефонче или твоята мечта - бял Самсунг :-)

На Илиянци ще ги пуснат за тази Коледа.

Най-яки са си смартфоните с Nvidia chipset. Неслучайно Galaxy 2 на Samsung е толкова бърз и сполучлив дори в сравнение с тройката, а е едва с Tegra2 chipset. Мое мнение, бих търсил смартфон с Тегра 3.

От многото разновидности на Galaxy S2 които са изброени в каталога на GSM Arena, нито един не е със чип сет на Nvidia...

Добре де, в крайна сметка каква работа ще им намираме на тея 4 ядра в телефон?!

Колкото повече ядра, толкоз ти е по-дълга пишката.

а ако е момиче??