Коментари - Samsung съди Apple заради iPhone 5 | IT.dir.bg
назад

Samsung съди Apple заради iPhone 5

Южнокорейската компания Samsung Electronics съобщи днес, че е внесла иск срещу Apple в американски съд, за да бъде включен iPhone 5 в съдебните спорове за патенти, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Samsung съди Apple заради iPhone 5 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епъл фанбойс, какво се радвате. Самсунг има технологични патенти в ЛТЕ, това не ви е дизайна със заоблени икони в правоъгълник на Епъл. Още повече се разрба че водещия журито бил 'забравил' да спомене за дело което е довело до неговия личен банкрут от Сийгейт, по времето когато Самсунг са били основен акционер там.. Ей така са спечелили Ябълките, но сега няма да им се размине на иновативните.. Я кажете една иновация на Епъл

jizast

Май, май жълтурите пак ще гризат дървото...

Я обади, твоята боя лющи ли се, камерата снима ли със виолетово? Картите как са ? Че то май друго уникално в тоз айфон не остана.

Самсуняга копира всичко от ябълката. Сега копират и съдебните обвинения зя нарушени патенти. Вместо да си измилат свой характерен за марката дизайн, както правят от Нокия примерно ...

да бе, геизаинер си голям. всички коли с прозрачни стъкла, кръгли гуми и отварящи се врати да плащат патент!

А Китайските реплики на Мерцедес, Порше и тн. що не се продават в ЕС, САЩ и тн. Я ми кажи това геЙзинерино...

Всичко разбирам и приемам, но да имплантират чип в USB кабела, за да не може друг да продаде USB кабел за iPhone ... Браво. Ето така се поддържат високи цени. И да попитам превъзбудените фенови на Apple, вас какво ви топли че Apple са спечелили съдебни дела? Вие да не получихте подарък от Apple?

Проблемът е дори по-сериозен. Всички тези патентни такси ще ги плащаме ние обикновените потребители на каквото и да е. Защото и Apple ще загуби някъде. Освен това феновете на Apple вече плащаме - няма NFC, няма зареждане без кабел :-(

Ти си мислиш, че това е само с този кабел?! Да знаеш само в света на конструкторите какви щуротии има, ще ахнеш. Автомобилопроизводителите ти правят само една гайка да е специална и вече трябва да си я купиш от тях именно. Това е само прост пример за онагледяване, но има потресаващо еснафски конструкции целящи точно това - закупуване на специализирана част вместо стандартизиран елемент.

Чакай сега нали се разбрахме , че Amoled- а си е на LG :-) Предлагам Samsung да продават Galaxy без екрани докато не разработят свой...

да, екрантие на аппле ги произвежда самсунг та нека im zabranqt

Беше някога ... Освен това става дума за ишлеме ако знаеш какво значи това.

Хахахаха,нещастници,Епъл ги разпиляха с вятъра направо,да им съдят...

Те Епъл от толкоз патентни победи, забравиха да си оправят собствените телефони. Затва вече докат ги извадиш от кутията и боята им пада, камерата снима виолетово. И според офицалните представители на Епъл, тва са напълно нормални неща.

Мисля, че им е малко глобата от милиард и кусур, та пак се тикат между шамарите. Предвиждам нова съдебна загуба и още поне няколкостотин жълтурски милиона да попълнят касичката на Апл до края на годината.

наистина им е малко - "патенти за дизайн" струват поне 10 пъти повече. все пак им е отнело деситилетя да измислят заоблените Ъгли!

горката ябълка,беше само нахапана сега ще я оглозгат тотално и семето и няма да остане:))))))

нама смисъл да му отговаряш на този, никога не чете как го съсипват след веки публикуван от него коментар

Мхм, ми така де. То се видяло, че с продукция не могат да изкарат пари, поне от патентите. Върви на новинарските сайтове и почвай да броиш разочарованите епълски фенове. Те горките докат чакали 2 дена на опашката не са разбрали за проблемите с боята и картите. Нито за новия конектор. И ся реват що не са ги предупредили.

Пък и какви Убави снимки прайййй...

8 патента: Процесор РАМ РОМ памет Дънна платка Екран ...