Коментари - Lenovo изпревари HP и вече е №1 | IT.dir.bg
назад

Lenovo изпревари HP и вече е №1

Китайската компания Lenovo зае мястото на Hewlett-Packard (HP) като най-голям производител на персонални компютри в света, според предварителните данни на фирмата за маркетингови проучвания Гартнър (Gartner), цитирана от Би Би Си и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Lenovo изпревари HP и вече е №1 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента пиша от Т60. Работна машинка, толкова много разнасяна и чанчена, че не е истина. Все още жив, все още изкарва 3 часа на батерия. Само не разбрах, що като завода е в Китай, решиха, че и технологията е китайска? :)

Какво ви е мнението за Samsung като производител на лаптопи ?

jizast

SamShit, самото име говори достатъчно. Първи са Dell, после HP и след това всички останали, извън Windows света - MacBook разбира се.

Не мога да повярвам, че има толкова объркани хора във времето говорещи за митове и легенди!

Къде намеси лаптопите и Самсунг тук?

Дръвце Lenovo - работи точно до 3 месеца след гаранцията, подмяна на оригинален компонент (дънна платка, захранване с изчанчени форми и параметри) струва колкото половината машина (по "правилните стандартни" начини на доставка), записвачки записват само на "оригинални" дискове. Предпочитам сам да си я сглобя, па нищо, че е отново пак с кирайски компоненти.

Моя T61 работи 5 години след излизането си, оригинална батерия и зарядно. С производителност на модерен лаптоп за 1000 лв (сходни характеристики). E, малко е масивен, ама не е за изнежени да си го носят с 2 пръста кат лист хартия. . Недей да слагаш всички модели и бройки под общ знаменател. ВСЯКА партида от ВСЯКА стока има дефектни. Такъв ти е бил късмета.

В новината става въпрос за стационарни компютри, не за нотбуци.

Китай rules! Вече никой не мисли за тях като доставчик на евтина и некачествена стока, или ако го прави е в сериозна грешка.

Капитали ли си вложил там?

Мунчо

..де да бях! ама нали съм Мунчо..

jizast

Виждам, че си в сериозна грешка ама карай да върви, то мунчовците кой ги брои за авторитети