Коментари - Магазини в САЩ вече предлагат Windows 8 | IT.dir.bg
назад

Магазини в САЩ вече предлагат Windows 8

Windows 8 излиза официално на масовия пазар на 26 октомври, но в магазините на САЩ вече се продават дискове с обновление до новата ОС. В частност, дисковете са забелязани в магазините на Walmart, като цената е 70 долара, съобщи The Verge. Дискът позволява обновление от текуща версия на Windows до Windows 8 Pro.

Обратно в новината

Коментари - Магазини в САЩ вече предлагат Windows 8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се разплета чорапите ... Голям праз излезнал Виндоус8 - ОС за неграмотни всичко става с баране на някакви картинки. Всякакви стандарти за потребителски интерфейс хвръкват във въздуха. За това пък в ОС която става ужким за бизнес, човек може виртуално да се сношава и да поддържа множество такива контакти. Потребителят е съгласен, че ще го слушат и дори спират(!) когато американската държава предцени, че и е необходимо (вижте лицензното споразумение, което сте задължени да подпишете за Win 7 и Win 8). А знаете ли, че за американският бизнес и през 2011 (за 2012 няма статистика) най-разпространена ОС e Windows 2000 и IBM OS2 ?

има ли го вече по офисите?

Хайде че чакаме с нетърпение новата ОС и за телефоните и за лаптопите. 7-цата ми харесва надявам се и 8-цата да е добра. Идано да е добра цената за упгрейд от Виста.

Ако следваме традицията при тази операционна система: Windows 3.1 - good Windows 95 - shit Windows 98 - good Windows 2000 - shit Windows XP - good Windows Vista - shit Windows 7 - good Windows 8 - .... Дали този път M$ ще ни изненада?! Надали :-D

за 2000 не е съвсем вярно. Има един пропуснат излязал тогава - Windows Millenium

Просто shit-версиите трябва да се разглеждат като тестова версия, в която M$ си изясняват концепцията за истинския продукт, като прехвърлят върху потребителите разходите и теста. Ако не ми се наложи скоро спешно да купувам нов компютър, ще изчакам Windows 9. Е, стига преди това Windows 8 да не докара края на света де :-D