Коментари - Откриха планета, годна за живот | IT.dir.bg
назад

Откриха планета, годна за живот

Учени откриха планета, обикаляща около звезда, подобна на Слънцето. Според изследователите, тя може да има климат, в който да съществува живот. Планетата се намира в съзвездието Живописец, пише в публикация на списание Astronomy & Astrophysics.

Обратно в новината

Коментари - Откриха планета, годна за живот | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напред, Идиоти! Да осерете и други живи планети, че тази не Ви стигна!

аззз

ми да пращаме комунягите там викам да строят разви социалзъм

Тази на фотоса ли ?Срамота....една маристрала няма,ББ трябва веднага да вземе мерки,пък после кйато започне едно транс-платетарно рязане на ленти...ум да ти зайде!

а вчера се върнах от там, абе не е кой знй-ко ; риби има жиотни има сичко има , ма нямат опашки ми пак глави . тревата им синкавосиня разнообрасна и с добър характерен вкус богата гама на нюанси. не се искефих на мах.

малце далече ми се вижда-може би трябва да се асфалтира не там , а до там. на отсечки по парсек и на всяка светлинна година лентореза ще открива новата придобивка. а и фидоскова-кюри ще може да открие ощи някое ядрено явление в галактическите простори. наздраве.

Пак пускат фишеци! Може да е годан за живот, но нито там има живот, а едва ли някой от Земята някога ще отиде там!

Защо няма да стане никога? Преди 100 години да не мислиш, че са вярвали, че може да се обиколи земята за няколко часа? А ходенето до луната е било научна фантастика. 50 години след полета на първия самолет, излита първия космически кораб с човек. Кво му е невероятното на идеята след 100 или 200 години ходенето до близките звезди да стане реалност? Само заради една теория и сегашното ниво на науката които не позволяват по-бърза скорост от светлината?

...прав си, ама като погледнеш внимателно, човешките изобретения се делят на лесни и не толкова. Ние вече имаме елток, бензин, пластмаси и куп други неща. Ама две неща, много дълбоки, мъчно ни допускат до себе си-океанските дълбини и огромните разстояния на Космоса.

Dobromir Dimitrow

Докторе, не вярвам в биологичния живот на друга планета, поради фундаменталан невъзможност. Не вярвам и в ограничението на скоростта до тази на светлината! Много невъзможни неща са направили учените и изследователите, но не ми се вярва да успеем да оправим Земята, че да имаме волята и силата човек да излезе извън Слънчевата система. Но ще се радвам да не съм прав!!!

pompai

Аз купих ракета (маде ин шина) за 5 лефа ам побързайте че местата са ограничени.:))))

Аз също тръгвам с вас

стойте си на Земята! не ви щем простотиите на HD 40307

Не бързайте да се радвате. Комшиите макета отдавна са я заселили.

АСФАЛТ ПАША И ЦЯЛАТА МУ ПАСМИНА - ДА ЗАМИНАВАТ ВЕДНАГА!

100% там le'e няма живот след като са използвали HARPS. Къде са кретените конспиратори, да кажат още някоя весела история

айде колонизатори, кога тръгваме:)

С какво тръгвате бе, с фърчило ли?

Къде тръгвате хора македонците вече са там :)

Е тва е! Лятото сме там с попадията да ги присъединим към Христа и да видим дали нямат петрол едно-друго...!

Бройте и мен.

Аааа, не бързайте, Бойко Борисов трябва да я асвалтира първо.

Идвам с теб.