Коментари - Заплатата на Тим Кук се свила 100 пъти през 2012 | IT.dir.bg
назад

Заплатата на Тим Кук се свила 100 пъти през 2012

Главният изпълнителен директор на американския технологичен гигант Apple Тим Кук е получил през 2012 година едва 1,4 милиона долара заплата и 2,8 милиона долара бонуси, съобщава Лента.ру, позовавайки се на Би Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Заплатата на Тим Кук се свила 100 пъти през 2012 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой е тоя Стив Джобс, но с тоя 1 долар годишно, тук яко си мирише на сива икономика. Защо не е вкаран в затвора за укриване на данъци?

Ние пък си имаме iбонуси.

И те гледат как да си напълнят джоба. Обаче трябва да се признае какъв човек трябва да си за да направиш най голямата компания в света и съшевременно да ходиш с еднакви стари маратонки и дънки да взимаш един долар да си болен от рак 2 години и да представяш нови продукти до последен дъх. Ей това е човек който е достоен за уважение оставил огромен отпечатък.

Ех Дянков, Дянков .........

И те асамблират в Китай. Новобогаташки барок - Гагнам. Апаратчета за юзери.

Нормално - тръгват надолу ! След бъгавата ios6 и разочароващият iphone 5 клиентите на Самсунг ще нараснат за сметка на епълските. Не съм предполагал, че гений като Стив Джобс може да окаже такова огромно влияние върху IT сектора - за съжаление откакто го няма от епъл лежат на стара слава - нищо иновативно, оригинално и неповторимо не извадиха, само зализани модели на предишните ! А - и успяха да убият надеждността на ios ! Жалко ...

Никога не си работил на iOS така , че няма как да знаеш ... Иначе CEO-то на Samsung е с няколко милиарда напред от Тим Кук , ама вие хеъйтърите не сте от най-умните и четящи хора ...

Ами те гениите и умните движат света. Комуноиди, цигани и мутри - само пречат! Да си чул в близкия изток някой умен да е направил нещо!? Защо така бе миме, защо?? :)

ето защо епълите са толкоз хубави (скъпи)

Ал

Такива заплати със сигурност биха ме отказали да си купя дизайнерски боклук.

горкия жив да го оплачеш сега какво ще прави :((