Коментари - Прогнозират разпродажба на Nokia | IT.dir.bg
назад

Прогнозират разпродажба на Nokia

Nokia ще излезе от бизнеса с мобилни телефони през настоящата година, прогнозира сътрудник на "Форбс" в анализ на индустрията. Според Тристан Луи, мнозина ще бъдат шокирани от този факт.

Обратно в новината

Коментари - Прогнозират разпродажба на Nokia | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вярно че е по-сложно, но е вярно е с windows mobile няма да успеят. Поне да бяха пуснали и няколко модела с Android. Не знаем клаузите от договора с MIcrosoft. Сигурно е много изгоден и забранява използване на Android от Нокиа. Да се управят.

Нокия се самоубива и не мога да разбера колко глупави хора работят там.Ако минат към андроид,до 2-3 години могат да бъдат номер 1,ама не,ние сме много велики и няма да използваме андроида.Големи надежди за лумията.Какви надежди,андроида хвърчи по продажби и поне в близките 4-5 години,уиндоус нямат шанс дори да се доближат по продажби до андроид.Много тъжно но Нокия мина на страната на аутсайдерите и затъването и е неизбежно.

Нещата са доста по-сложни от колкото ти се струват.

Интересно с какво Android превъзхожда Windows ? Чудя се какъв смартфон да си взема, но така като гледам - все едно е - всяка платформа си има плюсове и минуси.

deant

" Nokia ще продължи да съществува, но фокусът й ще бъде изместен към разработката софтуер и предлагането на услуги." те точно това доказаха, че не могат да правят сами.

Ами точно, де! те от 15 години се занимават само с това, което най-малко могат - нормално е да продължат!

Нормално - издъниха се ! Колкото са ме радвали уникалните "хамелеони" 6110, толкова са ми късали нервите боклуците Е52, 6700 и всички нови измислици. След Симбиана потъват уверено надолу, а Майкросфот просто не можа да ги спре ! Жалко, бяха най-добрата фирма за мобилни телефони, но заради алчността на киселите мениджърчета самодоволно свалиха качеството, набутаха бъгав софтуер и зарязаха поддръжката и грижата за клиентите - те сега им го връщат !