Коментари - Кой ще доминира при смартфоните през 2013 | IT.dir.bg
назад

Кой ще доминира при смартфоните през 2013

Южнокорейската компания Samsung ще запази предимството си пред американския си конкурент Apple на световния пазар на смартфони през 2013 година.

Обратно в новината

Коментари - Кой ще доминира при смартфоните през 2013 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте пъъъълни аматьори и злобари!Тайно искате Iphone(какъвто и да е)но плюете,защото не можете!Както във всеки друг форум така и тук,било той за красиви жени(там всички са к..ви)било за спорт,политика или каквото и да е.Нереализирани и бедни.Смях

И ти си в кюпа Форумен маниак

по-интересното е, че аз мога да доминирам над тия две китаики, хаха.

А де го Сонито?

N00b-ве, не се карайте! То е ясно, че Nokia ще доминира, както го е правила и до сега. Аре, че излезе снимка на 5S с революционен нов ред икони, и нов Galaxy S1800 - с 24" екран.

Скоро GSMът със звучно име-Huawei ще измести LG и Samsung.Huawei имат най-тънкия смартфон,най-големия смартфон,цените са им чудесни-хардуерно изпипани.Дано успеят по-бързо,от това ще спечелим ние-прекрасен телефон на ниска цена.

моя твоя понимай ти добре гледа бъдеще)))))

Нормално е Самсунг да продължи да е на върха - най-много иновации и сравнително добра цена. епъл ще са щастливци, ако си запазят второто си място, а нокия - ако въобще успеят да влезнат в първите 5. Тъй като не се вижда абсолютно нищо ново от епъл - освен нови модели "превъзходни алуминиеви капаци" за остарелите айфони - не виждам причина да не отстъпят мястото си на Nexus например, за който има страхотни отзиви и е на ниска цена.

Пич, ти на амфети ли си? Жълтурите били с иновации? Каква иновация имат Самсунг в цялата си история на перални и микровълнови? Имат най-скапаната сглобка, най-чупливи са, единствената иновация е един амолед дисплей, дето показва сини и лилави отенъци вместо бяло. Какви иновации? ОС е от една камара хора от Гугъла, не от тях. В кое точно видя нещо дето са седнали и не са копирали? В иконите от Апл ли от Сири пак на Апл? Самсунг бих взел само ако ми подарят.

поредното ай фон зомби се изцепи....ми да нямат иновации Самсунг само дето огризката е пълна с чаркое на Самсутг....ега ти смешното зомби

А HTC защо ги няма в тази класация все си мисля, че са по-напреде от LG и следват плътно Samsung и Apple

Защото всеки човек, който веднъж си е взел HTC, след това никога не си взима отново такъв.

Нещо си си се объркал. Имам вече втори НТС, а най вероятно и следващият ми телефон ще е такъв. Изключително качествени телефони са.

Изумителни глупости. Не познавам човек взел си HTC, който да е недоволен от качеството на хардуера. А ОС-а вече е въпрос на вкус.

Имам HTC с Windows 8 и съм много доволен. Зареждам го един път на 5-6 дни.

Добро утро! Ако Ейпъл не направят някакви нови продукти, извинявам се, не им направят, защото те самите не са способни нищо да произведат, ще сънуват и този пазарен дял.

Ти наистина ли го вярваш това? Мислиш ли, че там не работят способни хора? Изобщо имаш ли някаква база за сравнение?

Е брао бееее