Коментари - HTC пуска смартфон с ”ултрапикселна” камера | IT.dir.bg
назад

HTC пуска смартфон с ”ултрапикселна” камера

HTC подгрява пазара за нов свой продукт, който ще бъде обявен на 19 февруари. Тайванската компания разпрати покани до журналисти и стартира обратен брояч до датата на официалния анонс.

Обратно в новината

Коментари - HTC пуска смартфон с ”ултрапикселна” камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А що не вземат да напишат колко милиметра ще е сензорчето на тая камера. Защото при високи мегапиксели и миниатюрен сензор резултатът е една голяма БОЗА. Ама за лапнишараните с пари това е без значение - има да се хвалят, че снимат с 14 мегапиксела :-)))

обектива е най-важен! Един 3.2 мегапикселов фотоапарат с хубав обектив, този телефон направо ще го спука по качество на снимките

Хората снимат с 41 пиксела и са предоволни...

Що не вземат да пуснат телефон който да може така между другото, за разнообразие, да се ползва и за войс... Засега по тая линия са пълен провал!!!

Имал съм много смартфони, дори сега съм с iPhone 4 и 3G и от опита, който имам мога да споделя, че искам смартфон с размерите на Nokia E51, чиято батерия да държи колкото на Nokia 1600 и да има камера с оптика Карл Цайс и ксенонова светкавица (като на Nokia N8). Това искам от телефона - да говоря, да ми издържа батерията много, да мога да си снимам семейството с качество без да нося фотоапарат и да мога да си проверя e-mail-а! Друго не ми е необходимо.

Сергей Брин : "At a press conference following the Chrome keynote this morning at Google I/O, Google cofounder and chief technical guru Sergey Brin gave Windows a backhanded compliment. PCMag's Lance Ulanoff asked him how many Googlers use Windows. About 20%, replied Brin. Presumably, most of the rest are using Macs. Nearly all the Google employees I saw at I/O were proudly sporting MacBook Airs or Pros. About a year ago, Google said it was trying to cut out all Windows usage because of security concerns." Нека всички хейтъри млъкнат сега и завинаги ;-)

Мда.. и вмесно Windows, те ползват Mac OS X щото сигурно е по-сигурен.. Смешки.

John

Най-вероятно нямаш и представа за Mac. Ако нямаш достатъчно пари да си го позволиш е разбираемо, и в такъв случай НИЕ ше те разбрем. Но, ако имаш си купи един поработи малко и после пак се върни да си поговорим за стабилност, удобство и т.н. Защо трябва да се хейтва за нещо, което никога не си го имал. Обратния случай е завист.

Когато Google бе създадена, те привлякоха група бивши програмисти в Microsoft, после още. Microsoft бяха бясни, че техни програмисти са привличани за работа в конкурентна компания... Затова по-добре да не се дискутират взаимоотношенията Google-Microsoft... Колкото до сигурността на Windows спрямо iOS, всички експерти по сигурност са на мнение, че Windows е 10 години напред спрямо Apple iOS по сигурност (security)... По-добре си задай въпроса по друг начин - колко процента от сървърите на Google (около 1 млн на брой) използват iOS?

А колко процента от сървърите на Google ползват Windows? Ако вземеш за база точно гугълските сървъри, те все пак са по-близо до OSX, доколкото всички са прoизводни на UNIX.

jizast

Още една керемида която не искам да си купувам. Максимума като размер за телефон това е iPhone 4. Всичко над това вече е за безмозъчни кибици в интернет, зомбирани фейсбук маняци и пикльовци играещи на игрички.

Уф, замалко да си помисля, че наричаш всички бъдещи собственици на Айфон 5С/6, дет щял да идва с по-голям дисплей - безмозъчни кибици в интернет, зомбирани фейсбук маняци и пикльовци играещи на игрички. :))

jizast

За малко да схванеш логиката ми, ама на IQ-то не достигнало...

Знаеш ли, аз ще пусна филм със субтитри на моя Gаlaxy Note II, а ти ще пуснеш на твоята смешка за зомбирани глупаци и ще направим сравнение къде по-добре се гледа филма и къде по-лесно се четат субтитрите :) И да знаеш, когато чакаш някъде гледането на филм по телефона е най-голямото забавление. Затова и ще си купувам смартфон с възможно най-голям екран

За кво ти е да пускаш филм на телефон бе Груди - земи си лаптоп дееба :)

Що не си вземеш малката пе.алска ръчичка и да си я за..еш някъде ? Кога главицата ти ще увре , че за всеки влак си има пътници и че някои хора сме с големи ръце , и че предпочитаме да не си вадим очите от телефони с малки екрани ?

:) извинявай, но се сетих за оня, който искал мадама с голям балкон и тясна катеричка - излязла каката и попитала : къде е онзи с големите ръце и малката... тъй де. аман от пенис екстендъри.

Сори пичове,епъл го патентова.

Apple "патентова" само формите и вида на продуктите си - тоест правоъгълни със заоблени ръбове (т.нар. "community design") и после се съди с останалите производители, че я "копират"... По брой на регистрирани (или купени) технологични патенти е доста назад (след 40 място в САЩ) и не може да има претенции за технологичен лидер.... Смешен патентен трол...

Смешен си ти и очевидно и понятие си нямаш от това какво е създал Епъл и какви патенти притежава. Ще ти прекопирам един друг постинг за да не се хабя да обяснявям и аз. Ако нещо не ти е ясно може да си направиш справка с Google стига да знаеш чужд език :-)

Ето макар да не съм искал позволението на автора , но не вярвам нищо от тия термини да ти говори каквото и да било : "Нали не си мислиш, че гениите зад Голдън Гейт, Бурж Халифа, Кулите Петронас (в Куала Лумпур) и прочее са строителните работници, които са ги построили? Има една такава категория професии, наречени инжинерни. Колкото и да ти е тъжно, точно оттях идва голямата разлика при създаването на продукти. Това важи както за компютри и телефони, така и за сгради, коли, и прочее. Няма продукт на Apple, чийто хардуер да не е проектиран от тях самите. Относно MacOS - имаш много да четеш и учиш. Webkit, OpenCL, libdispatch (версия на Grand Central Dispatch) са все техни проекти, и все с отворен код. Подкрепят и помагат LLVM проекта, ако въобще знаеш за какво говоря. За HTML5 Canvas се отказаха от всичките си патенти, веднага щом беше одобрен стандартът. Направиха същото и с nano-SIM патентите си. За H.264 дадоха своя контейнер формат, и пак, след като беше одобрен стандартът, се отказаха от патентите си. Същевременно, Cocoa framework си е лично техен, и е точно това, което ги отличава от всички останали. След като доста години съм се борил с всякакви библиотеки за правене на GUI, мога да твърдя, че тази е несъизмеримо по-добра от останалите. Единствено Qt е сравним с Cocoa. Та, Apple никога не са ползвали FRAND SEP патенти да нападат конкуренти, за разлика от Samsung и Google/Motorola"

Още малко: "Прост факт: В Google масово ползват MacBookPro. От най-големите шефове, до програмистите (за чистачките не е ясно, пазят в тайна). Огромна част от хората в Microsoft също ползват MacBookPro. Човек само трябва да погледне презентации от GoogleCamp и разните им лекции, и ще види, че това е най-често използваният лаптоп (над 80% от случаите). Сега излиза, че всички в Гугъл масово са гъзари ... иди ги разбери ... и тия хора правят Android. Ама, явно не само са гъзари, ами са и завистници. Затова правят не-гъзарски неща за хората. Така само те остават гъзари ..." Това също е така и не е необходимо да си ходил в Google . Може да гледаш презентациите и в youtube :-)

Ами ако наистина е това на снимката дизайна е на около 90 % идентичен с този на iPhone 5 ...

За Епъл незнам, но прилича доста на новите Блекберита...

Само няколко дни остават до официалното обявяване на новия HTC One (HTC M7) следващия вторник. Действително върхови параметри, нов 1080p SoLux дисплей (вместо Super LCD2), 2300 mAH батерия, страхотен дизайн, "ultrapixel" 13мп/2мп 1080p камери с нов cinesensor (предположенията са за подобен на технологията Sigma Foveon X3 сензор) с HDR (High Dynamic Range), Beats аудио, Clear words технология за по-ясен говор, HTC Sense 5.0. Ще бъде очевиден хит, смята се че HTC ще подготви около 5-6 млн броя за продажба в първите 3 месеца, така че вероятно ще се появи навсякъде. С новия флагман смартфон HTC поставя летвата много високо, да видим как ще отговорят лидерите на пазара (Samsung, Apple). Дано го видим още следващия месец на пазара! :)

ще има 4,7-инчов екран с Full HD екран, четириядрен процесор на 1,7 GHz (Qualcomm), 2 GB RAM и вградена флаш памет 32 GB - Ехаа !