Коментари - Наблюдаваха ”болката” в мозъка | IT.dir.bg
назад

Наблюдаваха ”болката” в мозъка

Неврологичният подпис на болката бе наблюдаван от учени чрез сканиране на мозъка, сочат резултатите от изследване, цитирани от Асошиейтед прес и Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Наблюдаваха ”болката” в мозъка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесен принос към изтръгването на признания.

Браво! Поне веднъж няма злобни изказвания. Или още е рано и ще се активират по - късно? Толкова злоба и глупост срещаме в коментарите, че сега искрено се задарвах на липсата на такива.

Понеже това елементарна научна разработка не е извършена от великите съветски учени: 1.От заглавието не се разбира от кой и къде са направени нещата ? 2.Няма никакви коментари от прогресивните псувачи-минус писачи? 3.Ако човек има елементарна обща техническа култура, ще може да оцени уникалността на постижението. Колко много технология от всички области на човешкото знание са вложени.

Извинявайте - "това" да се чете "тази".

Нищо ново няма тук. Чисто и просто, използвали са енцефалограмата по малко по-различен начин.

Има една "проста" наука - "Разпознаване на образите", или "Идентификация на обектите". Радвам се, че в България има толкова гениални люди, които с едно махване решават свръх сложни проблеми. Изследванията върху болката са едни от важните и човешки неща в медицината. Моля, дайте си кординатите, за да Ви предложа веднага работа в елитни световни университети.