Коментари - Доказаха, че мъжете наистина не разбират жените | IT.dir.bg
назад

Доказаха, че мъжете наистина не разбират жените

Германски учени изследваха мозъка на доброволци със скенер и установиха, че мъжете разбират много по-добре настроението по очите на други мъже, отколкото на жените, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Доказаха, че мъжете наистина не разбират жените | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма какво толкова да ги разбират! Жените дават само и винаги едни и същи сигнали - чукане и пари!

Това изследване е пълна глупост.Ние мъжете разбираме жените,но те не разбират че няма любов а само интереси(отнася се и за 2 пола) За да се стига до това изследване което се прави в друга страна и с хора който са много по различни от нас мислено и социално значи ,че някой има много свободно време за разлика от нас!

От днешните вицове" "Шахът е прекрасен пример за човешките взаимоотношения. На царя е позволена само една крачка, докато царицата може да прави каквото си иска" Смятам, че това е не е точно виц, а самата истина за жените, които сами не се разбират, но искат всичко!!!

:) Тази с песента на Майкъл Болтън... Едни пият бирата с жена- други с фъстъци...

Taka е с българските бири-не само рекламата им е калпава, но и те самите!

Истината е че жената не помни мъжа, който я е разбрал, а който я е е#ал. Другото е вятър работа

Ти си жена със сигурност.

Много точно!

Доказаха, че мъжкият шаран е най-щастливото същество на Земята. Жена му по цял ден мълчи и прави: оОоОоОоО... с устенца.

И даже лапа кукичката вместо него.

Да, ама мъжете разбират от цици и дупета!

И от пусита. С лупа ги изследваме.

True, true.....

Жените стават само да лапат бахура и да си вадят дупката на показ, и да перат чорапи, и да режат салата и да сипват ракия. Ако изкарват и по някои лев също няма да е зле. А това да чистят цялата къща, да тупат килими, да мият колата, да копаят доматите на село се подразбира от само себе си. Просто жените имат толова важна роля, че без тях накъде.

Ясно, вие за нищо не ставате.

Разбира се, че правим всичко в къщи, ако сме мотивирани от любовник, обаче! Иначе - вие духате супата (с бахур) и другите екстри! Хаха, какъв наивник!

С колко ли рога и теб са те накичили ама както става обикновено ще разбереш последна :)))

Въпрос на оцеляване. Иначе с мъже като теб сме загубени. То и затова се топите. Природата си знае работата. Силното - оцелява, слабото и ненужно...е, просто изчезва.

изобщо не си оригинален,а ...само един комплексар.вапросат ми е - а ти за какво ставаш? а да,сетих се - да бращолевиш глупости! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Те себе си не могат да разберат та камо ли някой друг да ги разбира...И тия с тва изследване.Не спират да откриват америка.

Че каква новина е това? Те жените не се разбират сами, не знаят какво искат, та трябва ние да ги разбираме.

Значи само да кажа, че очите на една жена не са лубимото място дето един що годе нормален мъж иска да се взира! А ттова последното изречение с погрешното разбиране на сигналите си е класика, но в наше време е направо ТРУДНО да разбереш дали, тия жени дето се разхождат с ТИЯ дрехи, по улицата, та дали те искат да те таковат или искат да си им приятел! Така, че в случая е по-добре и по-естествено да ги гледаш с цел да ги оправиш отколкото да им ставаш приятел!

по-интересното е, че жените разбират мъжете; има някаква градация, ако ме разбирате..

Бихте ли пояснили за градацията, че ми убягва.

Blake

Разбират те дръжки... От личен опит съм установил, че жените винаги такива изводи почват да си правят, каквито никога не са минавали през акъла на мъжа срещу тях...

Аз тази новина я разбрах така, че най-после учените са доказали, че жената не е като човека.

Когато отправяш послание трябва да си сигурен че отстрещната страна правилно го е разбрала. Така че жените да не си мислят, ми аз направих така, но той не се усети.

тая реклама ми е пълен мрак откъм идейна стойност, сигурно и на реализиралите я не им е ясна.

Реализаторите са предприели нов подход - почнали да снимат, пък каквото излезе :)

за какво да се тормози един мъж, че да разбира една свърхпроменлива величина наречена жена. нито му трябва тази ужасия, нито ще му е полезна с нещо. некъв ужас, некъв ад. брррр.

"мъжете често тълкуват погрешно положителните сигнали, давани от жените, като бъркат приятелството със сексуално привличане" Даммм, когато една жена ходи чисто гола (с изключение на някой черен изрязан парцал, копие на бордейната мода от втората световна война) и флиртува с един мъж най-безсрамно, това СЪВСЕМ НЕ означава, че иска секс с въпросният мъж, НЕ, НО ИСКА ПАРИ ОТ СЪОТВЕТНИЯ МЪЖ, ЗА ДА ИДЕ ДА ПРАВИ ЛЕСБО СЕКС С ПЪРВАТА ПОПАДНАЛА й ДРУГА ЖЕНА. Ей това са фактите за поамериканчените жени в 21 век, нали? Но е нелепо да им се сърдим, дискриминираме или нещо подобно! Напротив, Трябва толерантно да ги приемаме такива каквито са, да ги оставим да си поживеят яко, помагайки им финансово с к'вото можем. А над 50 годишна възраст като се сетят да раждат... да платим на добрия чичо доктор и неговата епруветка...

По-лошото е, че нещата отиват към научно принудително "емоционално" обвързване на мъже с други "мъже", оформящо се като съвременен стандарт, заменил "старомодните дискриминационни възгледи известни под думата СЕМЕЙСТВО"... УЖАС!