Коментари - Стивън Хокинг: Чака се пробив за тъмната материя | IT.dir.bg
назад

Стивън Хокинг: Чака се пробив за тъмната материя

Известният физик Стивън Хокинг заяви, че следващият пробив в космологията ще е свързан с тъмната страна на Вселената, предаде ЮПИ.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Хокинг: Чака се пробив за тъмната материя | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С цялата си душа и сърце се възхищавам на Ст.Хокинг и го смятам за най-великия ум на съвремието ни.На този човек с немощно тяло на инвалид и с ум и дух на несравним гений човечеството дължи изключително много.За жалост такива като него са единици,които проправят пътя на науката и прогреса,а милиарди са дребните мижитуркащи човечета,които също имат своето място и смисъл в живота, но лошото е, че вече голяма част от тях вече са безнадеждно зомбирани и тази тенденция се засилва.

Извинявам се за шегата, но тъмна материя е това което излиза от черната дупка над тоалетната чиния, а напъна е тъмната енергия. ;) Пак се извинявам, много е просташко, но не се въздържах. ;)

Черни дупки, казвате! Туй са глупости, науката работни места не създава! Трябват ни черни магистрали. Тоя космос трябва да се застроява. Европа дава пари, ще застроим галактиката, ще стегнем Млечния път, за да могат инвеститорите от други слънчеви системи да идват и да създават работни места.

Политика му трябва на човека. Мани я тая наука. Давай да Бойко да си говорим. Болни мозъци.

Тепърва предстои! Той се изразява в това, че на човечеството предстои огромен шок и ужас, разбирайки че еволюционните му възможност тук на земята са изчерпани и за да оцелее трябва да търси други такива в космоса. Т.е. да се устремява към неизвестното, където не го чака нищо хубаво!

Смятам че това, което е заявил публично Стивън Хокинг отдавна е мнение на всички мислещи хора, запознати с наличието на Тъмни материя и енергия. Най-вероятно след разгадаването им ще настъпи коренна промяна във фундаменталните схващания на учените. Това аз често съм твърдял.

Тъмната материя и енергия си остават една недоказана теория. Големия пробив, го чакат още от както излезе тази теория. Построиха се огромни колайдери изхарчиха се маса пари и .... нищо.

Както би казал Р. Луканов - Добре дошли в Света на Петото пространствено измерение, където може би Ви чака един господин - експериментатор на 15 милиарда земни години възраст, известен тук на Земята като дядо Боже Господ/ар/ Бог Саваот.

на Хокинг не му е лесно, защото смята на ум....смятайте какво му е в главата

Е, все има някой да държи калкулатора вместо него, не се тревожи.

Въпросът с тъмната енергия е една малка шегичка в сравнение с най-важния въпрос - кой и в какво пространство постави сингулярността(странното парченце с безкрайна плътност) и кога и защо му драсна фитила,че да стане големия взрив.На този въпрос никога няма да има отговор,докато Твореца сам не си признае.

Той твореца вече го е изявил. Посланието до Римляните, от Новият Завет говори: Понеже от създаването на света това, което е невидимо у Него, вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията

Де са римляните, де е големия взрив.

Малко останахме добрите, повечето отидоха от тъмната страна.

Добре, че професор Кеше разпространи Истината, "нерегламентирано"...