Коментари - 2,7-километров астероид ще прелети край Земята | IT.dir.bg
назад

2,7-километров астероид ще прелети край Земята

Астероидът 1998 QE2 с размер 2,7 километра в нощта на 31 май срещу 1 юни ще премине на разстояние 5,8 милиона километра от Земята.

Обратно в новината

Коментари - 2,7-километров астероид ще прелети край Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли най-накрая да има удар и да се свършва с тази цялата пародия. Няма да има вече стрес, няма да има власт, няма да има алчност, няма да ги има всички лоши човешки черти, защото няма да има хора. И най-важното - богатите ще са още по-богати, ама на онзи свят. А там е една безкрайна тъмнина, едно нищо.

Ееее. Слабо, слабо. Минусите няма да ви спасят от апокалипсиса, който би предизвикал един 3 километров астероид, господа. Внимавайте, пазете се, нощно време се завивайте през глава, за да ви предпази юргана от евентуален удар по главата, че тя най-важното. После иначе няма как да пазите равновесие.

Не си го пожелавай даже и на сън ... Удар в астероид от такъв мащаб е в графа "Пази Боже ..."

пояснението "9 пъти по-голям от круизния лайнер "Куин Елизабет 2" е като за америкнци,да могат да си представят горе-долу колко е голям астероида,но едва ли и това ще им помогне,тъи като едва ли са виждали круизния лайнер "Куин Елизабет 2" на живо. аз поне разбрах че въпросния кораб е dylyg з00 метра или да поясня като за американките 2000 пъти по-голям от х*я ми....малко но от сърце :)

От моя е само 1000 пъти по-голям. Американки - чакам Ви.

Не можеш да ме впечатлиш. Ние тука какви негри-астрономи имаме.

За една "новина", не е важно съдържанието, а заглавието.... Методът е използван много добре от Гьобелс.

точно определяне на близко преминаващите до земята астероиди се прави през последните 50год, а не от последните 200год. все пак технологиите преди това не са го позволявали.

Преди 200 години той все още не е бил открит, но се знае колко близо е прелетял, нали...

преди двеста год. астероид до 50м. е трудно да бъде открит дори да мине между земята и луната. а и орбитите на тези дребни косм. тела не са постояни, а се колебаят и от грав. полета постоянно. не че не може да му се изчили орбитата, но не и на 100процента точност дори и сега.

А защо от нашето ГЕСТАПО не е обявен още никакъв код 9червеж,жълт,зален...)? В правото си да знам колко да се страхувам! Все пак още не съм се зомбирал, ама.... как ще стане без да знам кода за зомбиране?!?!